Primarul Mălăiescu vrea să continue investițiile în zona de agrement de la Gura Jgheabului

malaiescu

Primarul orașului Oțelu Roșu, Luca Mălăiescu, intenționează să continue și anul acesta investițiile și lucrările de modernizare a zonei cunoscute de locuitorii orașului sub numele de Gura Jgheabului, zonă pe care edilul speră să o transforme cât mai curând în cel mai frumos loc de agrement din județ.

La Oțelu Roșu nu avem o zonă care să permită o dezvoltare a turismului foarte mare, dar avem acea zonă de agrement de la Gura Jgheabului, unde noi deja am început să investim. Am schimbat-o în mare parte, dar mai avem multe de făcut acolo. Chiar în cursul acestui an vom continua modernizările, vom face un spațiu pentru a beneficia tineretul și nu numai, de la un loc pentru fitness în aer liber. În trecut,  am pavat toate aleile din zonă, am dotat cu mobilier urban nou și iluminat public. De asemenea, cu siguranță în primăvara acestui an vom asfalta toată zona respectivă, deci din punct de vedere al UAT-ului, eu cred că am făcut ce era nevoie ca acea zonă să atragă nu numai cetățenii din orașul Oțelu Roșu, ci și cetățenii din zonele apropiate.

Cred că dacă vom reuși să aducem ștrandul înapoi la orașul Oțelu Roșu și dacă vom reuși să implementăm proiectul cu bazinul de înot acoperit, care va fi tot în acea zonă, vom aduce un plus valoare și zona se va dezvolta din ce în ce mai mult”, a explicat pentru Reper 24, primarul Luca Mălăiescu.

Citește și Ștrandul din Oțelu Roșu, în patrimoniul administrației locale, după 25 de ani! Negocierile sunt în plină desfășurare

Tot în zona de agrement de la Gura Jgheabului, se va interveni pentru modernizarea locului de joacă pentru copii, precizează edilul de la Oțelu Roșu și va fi amenajat un grup sanitar, foarte necesar mai ales în perioada verii.

Avem neapărat nevoie de o toaletă publică pentru că am constatat anul trecut în vară, mai ales în weekenduri au fost peste 200 de persoane în zonă și din păcate la ora actuală nu avem un grup sanitar pentru cei care vin în zonă. Nu sunt un fan al acestor grupuri sanitare mobile și moderne, pentru că pe unde am fost, am constatat că nu au fost foarte bine întreținute. Noi avem deja în dotare patru asemenea grupuri sanitare, dar mi-aș dori ca la Gura Jgheabului să construim un grup sanitar modern și să sperăm că și cetățenii care îl vor folosi vor avea grijă să îl păstrăm în condiții foarte bune”, a mai precizat primarul Luca Mălăiescu.

foto: arhivă

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei