O nouă bătălie câștigată în lupta pentru o stațiune de interes european

bh

Primarul Miclău Cristian câștigă o nouă bătălie în demersul său de a anula contractele și construcțiile ilegale de pe raza orașului-stațiune Băile Herculane.  Astfel, instanța a decis definitiv și irevocabil, anularea  tuturor înscrisurile nelegale, atât actele de executare cât și toate actele de executare subsecvente acestora, privind imobilul înscris în CF nr.30304 Băile Herculane.

„Așa cum am mai precizat, nu m-am abătut niciodată de la unul din cele mai importante obiective stabilite din primul an de mandat; am continuat să merg pe drumul dreptății și cu ajutorul bunului Dumnezeu am obținut o nouă victorie! Mai exact am câștigat o bătălie cu Nistor Valentin, Nistor Aurora, Vircolacu Gheorghe Sorin , S.C Construct 104 și TELEAGA VASILE, am anulat în instanță definitiv și irevocabil toate actele de executare, dar și contractul de vânzare cumpărare al domnului Teleagă Vasile cu Vircolacu Gheorghe pentru construcțiile aflate pe terenul în suprafață de 2254 mp, proprietatea orașului Băile Herculane, aflat în zona ultracentrală între Grădinița Veche și pensiunea Select“ a precizat Cristian Miclău.

cm

Spun că este o mare victorie, întrucât am reușit să elimin toate sarcinile notate în extrasul cf nr 30304 aferent terenului cu suprafața de 2254 mp, de către persoanele  menționate. Nu mă feresc și vreau să se știe adevărul că terenul în cauză, a fost vânat mult timp de diverse persoane. Următorul pas pe care doresc să îl fac, împreună cu Consiliului Local Băile Herculane, este atragerea unei finanțări europene și demararea unor investiții publice în folosul comunității, a turiștilor și a operatorilor în turism de pe raza orașului Băile Herculane“, a mai spus edilul din orașul de pe Valea Cernei.

Această victorie reprezintă un pas important spre alte reușite administrative care vor conduce în mod sigur la crearea unui climat optim de atragere a fondurilor europene, atât în mediul privat cât și în mediul administrativ. Vreau să asigur cetățenii orașului nostru ca voi acționa mereu pentru și în interesul comunității! Așa să ne ajute Bunul Dumnezeu“, a concluzionat primarul Miclău Cristian.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei