Se redeschide stadionul de atletism din zona Intim!

stadion

Vești bune pentru cei care doresc să facă mișcare pe pista de atletism din zona Intim. Accesul celor care doresc să facă mişcare pe pista de atletism din cadrul Complexului Sportiv „Francisc Vaștag”, exclusiv culoarele 1 și 2 care sunt destinate numai sportivilor de performanță, se face începând cu data de 7 iunie, după următorul program: luni-duminică în intervalele orare 07:15 – 10:00  şi 18:00 – 21:00, pe baza unui permis de acces gratuit, în condițiile respectării cu strictețe a regulilor cuprinse în regulamentul privind accesul pe stadionul de atletism, după cum informează într-un comunicat de presă conducerea complexului sportiv.

Măsurile prevăzute în regulament descriu cadrul în care amatorii pot practica activitatea sportivă în aer liber, la nivel de pregătire, în cazul alergării și vor fi afișate la intrarea în stadion.

Pentru obținerea permisului de acces gratuit doritorii vor completa un formular de contact, în care se vor menționa numele, prenumele, adresa și numărul de telefon. precum și semnarea acordului privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Permisul se ridică zilnic de la sediul Clubului CSM Reșița, Bulevardul Muncii 5A, între orele 09:00-15:00.

CSM Resita a susţinut şi susţine sportul de masă, ca temelie pentru sportul de performanţă, dar şi ca fundament pentru sănătate, motiv pentru care doritorii de mişcare pot folosi pista de atletism din cadrul complexului, cu condiţia de a nu se suprapune cu programul de antrenament al sportivilor de performanţă”, declară directorul clubului, Rusalin Fîc.

Clubul Sportiv Municipal Reșița este instituție publică aflată în subordinea Ministerul Tineretului și Sportului, având în prezent 10 secții pe ramuri de sport, finanțată din venituri extrabugetare și de la bugetul de stat, având ca obiect de activitate performanța, selecția, pregătirea, participarea la competiții interne și internaționale.

Aici fac pregătirea fizică  și sportivii Centrului Olimpic de Pregătire a Juniorilor de Gimnastică la Reșița  și cei ai Centrului Național de Pregătire a Cadeților de Lupte.

În afara antrenamentelor, complexul sportiv pune la dispoziţie pista de atletism federaţiilor sportive, cluburilor şi altor structuri sportive pentru organizarea de evenimente sportive. Având în vedere obiectivul de activitate al Clubului Sportiv Municipal Reșița privind susţinerea în special a sportului de performanţă, accesul public pe pista de atletism este restricţionat în momentul în care sunt evenimente și antrenamente conform solicitărilor structurilor sportive mai sus menţionate, se mai arată în comunicatul de presă al clubului sportiv reșițean.

Stadionul de atletism a fost reabilitat la sfârșitul anului trecut, mai multe suprafeţe destinate antrenamentelor fiind acoperite cu un material care conferă un grad ridicat de confort şi rezistenţă pentru atleți.

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei