Se lucrează pe drumul de centură al Reșiței! Circulația va fi închisă vineri și sâmbătă!

modelmic

Continuă lucrările la drumul de centură al Reșiței, motiv pentru care tronsonul de drum va fi închis circulației de vineri dimineața până sâmbătă seara.

Drumul de centură al Reșiței va fi închis circulației rutiere de la intersecția cu Țerova (Restaurantul 5M) până la haldina de zgură începând de vineri, ora 07:00 și până sâmbătă, la ora 20:00. Restricția este cauzată de lucrări de asfaltare la șoseaua de ocolire a municipiului. Mulțumim pentru înțelegere!”, transmit reprezentanții Primăriei Reșița.

Lucrările sunt derulate în regie proprie de către Direcția de Întreținere și Reparare a Patrimoniului Consiliului Local Reșița. Bugetul alocat pentru asfaltarea celor 1,7 km de drum se ridică la aproximativ 450.000 de lei.

modelmic

Citește și Se asfaltează drumul de centură din Reșița! „Vom turna un amestec special de asfalt cu polimeri de rezistență”

 

Karina TINCUL

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei