Se ascute lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

aa

Consiliul Județean Timiș, cel mai bogat din zona de vest a țării, a reprezentat pentru toate partidele un țel în alegerile locale. Mulți veniți, puțini aleși, cam așa se spune pe la noi și e normal să fie așa pentru că sunt multe formațiuni politice interesate, sunt mulți candidați care doresc să acceadă într-o funcție atât de înaltă, dar din păcate cu un singur fotoliu.

Vă informam în urmă cu aproximativ o lună că fostul președinte al Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, și-a anunțat intenția de a candida din nou, după ce a deținut această funcție în perioada 2012-2016 din partea PSD, fiind și președinte al organizației județene a acestei formațiuni politice.

Acum, Titu Bojin va candida din partea ALDE, partid al cărui proaspăt membru este de ieri, după ce a părăsit UNPR, iar „curtea” făcută PSD-ului nu a dat roade.

Întotdeauna am fost un om de centru-stânga și știu că ALDE, partid liberal autentic, își asumă și promovează măsurile sociale, și consider că este partidul în care îmi pot desfășura în continuare activitatea politică și de susținere a mediului antreprenorial în județul Timiș. Îmi doresc acum, în bătălia pentru alegerile locale, ca intenția ridicată de vot pe care mi-o acordă timișenii mei, așa cum arată sondajele de opinie din ultima perioadă, să o confirm în ziua votului și să reușesc să obțin, împreună cu ALDE, președinția Consiliului Județean Timiș. Le promit tuturor timișenilor că, și eu, și colegii mei din ALDE care îi vor reprezenta alături de mine în Consiliul Județean, dar și în Consiliile Locale și în funcțiile de primari, vom duce la îndeplinire tot ceea ce am promis. Iar eu, personal, îi asigur pe timișeni că am rămas același om pe care îl cunosc și îl respectă de ani de zile!”, a declarat Titu Bojin după înscrierea în ALDE.

Am crezut întotdeauna că forțele politice de centru-stânga din județul Timiș trebuie să colaboreze și să dezvolte județul în interesul cetățeanului. Din păcate, acest lucru nu a fost înțeles de toată lumea, poate că și lipsa experienței politice i-a făcut să nu ia cea mai bună decizie, însă îi chem pe foștii colegi să mă susțină și să voteze candidații ALDE la Consiliul Județean Timiș, unde vom putea pune în aplicare proiectele pe care unii dintre noi am fost nevoiți sa le abandonăm la un moment dat. Sunt decis să merg la victorie în această campanie și sunt convins că împreună vom dezvolta și vom face ca județul Timiș sa fie fruncea, iar pentru cei care nu mă cunoașteți, Bojin este unul de-al vostru!“, a mai precizat candidatul ALDE pe pagina sa de socializare.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. zero

    “Acum, Titu Bojin va candida din partea ALDE, partid al cărui proaspăt membru este de ieri”

    Excavatorist / traseist – oportunist de pe la Faget (carantină), a “demolat” prematur IURT-ul (LUGOMET) şi s-a “infipt” la Apele Române.
    După multe alte kkt-uri.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei