Ecologiștii acuză autoritățile bocșene de indolență, după accidentul de la Medreș și susțin implicarea lui Daniel Nechita în securizarea zonei!

pers

 

Un bocșean și-a găsit sfârșitul zilele trecute în Lacul Medreș din Bocșa. Este vorba despre un bărbat de 44 de ani care, după ce a căzut în digul lacului, a fost găsit înecat de către pompieri. Ecologiștii cărășeni acuză autoritățile bocșene că nu au amenajat corespunzător zona de agrement, fapt care a dus la această tragedie.

Partidul Ecologist Român acuză autoritățile din Bocșa că nu au amenajat corespunzător zona de agrement de la acest lac unde vin atât turiști, cât și locuitorii orașului. PER cere cu insistență a fi luate măsuri pentru siguranța turiștilor și a tuturor celor care își petrec timpul liber la lacul Medreș, pentru evitarea altor evenimente tragice”,  transmite Daniel Nechita.

Acesta a avut o întâlnire cu Valentin Armașu, președintele PER Caraș-Severin și au decis că la PER sunt importante faptele, nu vorbele, așa că Nechita are susținerea și implicarea PER pentru rezolvarea fizică a problemei, prin punerea în siguranță a lacului și mai ales a malului, aspect asupra căruia vom reveni cu amănunte de la cei implicați, în zilele următoare.

Într-un comunicat de presă transmis redacției, PER Caraș-Severin condamnă indolența autorităților locale care, pe lângă protecția mediului, ar trebui să fie preocupate și de siguranța cetățenilor, „una neexcluzându-se pe cealaltă”.

Zeci de cetățeni din orașul Bocșa ne-au sesizat că au transmis Primăriei Bocșa diverse petiții cu privire la nesiguranța și pericolul care îl reprezintă starea de degradare a malurilor și infrastructurii lacului Medreș, cu solicitarea de a lua măsuri. Dar ceea ce Primăria n-a reușit să facă în urma zecilor de sesizări, s-a angajat Daniel Nechita să facă, pentru că siguranța cetățeanului este mai presus de orice iar pentru PER deviza este „fapte, nu vorbe!”, transmit reprezentanții PER Caraș-Severin.

 

Lorena POENARU 

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei