Bicicliști implicați în 11 accidente rutiere, într-o singură lună, în Caraș-Severin!

biciclisti

11 accidente în care au fost implicați bicicliști au avut loc într-o singură lună în Caraș-Severin! Poliția cărășeană ne informează că numărul accidentelor rutiere din cauza nerespectării normelor rutiere de către bicicliști a crescut în județul Caraș-Severin, de la 4 la 11, astfel că în luna iulie 2020 au fost înregistrate 11 astfel de accidente, comparativ cu luna iulie a anului trecut când s-au înregistrat 4 accidente care au avut drept cauză principală abaterile săvârșite de bicicliști.

Dintre cele 11 accidente rutiere, 4 s-au produs pe drumurile județene, 3 pe rețeaua stradală, 3 pe alte categorii de drumuri și 1 pe drum comunal, 4 dintre acestea fiind soldate cu accidentarea gravă a bicicliștilor.

Din fericire, în urma acestor accidente, nicio persoană nu a decedat, dar 4 persoane au fost rănite grav și alte 7 au fost rănite ușor.

În primele 7 luni ale acestui an, polițiștii cărășeni au aplicat 114 sancțiuni contravenționale conducătorilor de biciclete care au încălcat regulile de circulație pe drumurile publice, informează IPJ Caraș-Severin.

foto: ziare.com

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Adrian

    Normal … din moment ce au acces pe drumurile publice fara un minim de cunostinte de Cod Rutier …

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei