Schimbare la conducerea societății Transport Urban Reșița! S-a găsit înlocuitor pentru Gelu Ardeleanu!

modelmic

Schimbare la conducerea societății care gestionează transportul în comun din municipiul Reșița.

După ce consilierul local Hadrian Popescu a cerut în ședința de luna trecută a Consiliului Local Reșița demisia administratorului Gelu Ardeleanu, cel care s-a ocupat de societatea Transport Urban Reșița încă de la înființarea acesteia, lucrurile par să se miște foarte repede. Administrația locală a demarat deja căutările pentru găsirea viitorului director, iar pe surse am aflat că decizia a fost deja luată. Cel care va conduce din 15 august destinele TUR este Dănuț Jurubescu, director până în prezent la compania QFort.

Contactat de Reper 24, Dănuț Jurubescu nu a dorit să facă nici o declarație, afirmând că acest lucru este încă prematur, având în vedere că încă nu a fost semnată nicio hârtie oficială.

Hadrian Popescu, reprezentantul Consiliului Local în AGA societății TUR a cerut demisia administratorului Gelu Ardeleanu, nemulțumit de calitățile manageriale ale acestuia, una din greșelile care i se reproșează referindu-se la lipsa aerului condiționat în autobuzele articulate achiziționate anul trecut. Popescu a adăugat că Gelu Ardeleanu poate fi un director tehnic foarte bun și că vă rămâne cu siguranță în echipa TUR, dar societatea are nevoie de un manager mai tânăr și cu o viziune diferită.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

5 Comentarii

 1. Cristian

  Dănuț sau Daniel Jurubescu? :-o
  Numirea în funcție se face ținând cont de instalațiile de climatizare pe care le poate monta noul director pe autobuzele achiziționate anul trecut? Au fost achiziționate fără climă? A cui e vina? Noul director le aduce de acasă?
  Atunci ar fi mai mult decât benefică schimbarea conducerii dacă ținem cont – conform articolului – doar de această ”una din(tre – atenție, Karina) greșelile ”fostului” manager.
  Lipsit de sens articolul iar informația e la nivel ”zvon” (”pe surse”… bla, bla, bla).

 2. Despa Gheorghe

  Mult succes D lui Danut Jurubescu. Sigur,va face treaba, Daca echipa pe care o va conduce va fi “”alaturi”” de el.

 3. zero

  Ciudat!
  Onorabilul Hadrian Popescu, deşi (chipurile) şi-ar fi cerut scuze reşiţenilor în nume şi proprie responsabilitate pentru sauna achiziţionată în “balenele albastre” (schrott de Olanda, “politica” lui cu Tăiţelu’), l-a demis totuşi pe Gelu Ardeleanu (pentru “un manager mai tânăr” cică).
  Ca în povestea cu acarul Păun.
  Deşi peştele de cap se împute, penele nu au miros.

 4. Gogu

  Nu era normal ca Administratia locala sa organizeze concurs pentru ocuparea acestui post ????

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei