Șoc pentru o familie la Verendin! Un tractorist a murit strivit de propriul utilaj!

tractor-verendin

Zi tristă pentru o familie din localitatea Verendin. Un cetățean în vârstă de 62 de ani, soț, tată și bunic a plecat la munca câmpului pentru a strânge fânul cu tractorul și un utilaj atașat acestuia.

O denivelare ar fi făcut ca tractorul care rula pe câmp să intre în balans și să se răstoarne chiar peste conducătorul autovehiculului. Chiar dacă a fost descoperit în aproximativ 10 minute de la producerea accidentului de către vecini din sat, care au sunat la 112, pentru șoferul de pe tractor medicii nu au mai putut face nimic.

Nefericitul eveniment a șocat comunitatea din comuna Luncavița și din satul aparținător Verendin, care nu își explică nici la această oră cum s-a putut produce o asemenea dramă, pe un teren fără urcări în pantă și alte probleme de sol deosebite, pe care cetățeanul fusese de nenumărate ori cu utilajul său. Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a modului în care s-a produs accidentul.

Sergiu TABAN

 

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Andrei

    Toti taranii au in prezent tractoare, utilaje etc.
    Toata lumea lucreaza mecanizat. Nu mai vrea nimeni sa lucreze fizic.
    Daca-l aduna cu grebla si furceru, sigur nu murea nimeni.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei