„Să ne acordați încredere. Puterea nu ne-a luat mințile”! Primarul Popa și consilierii locali au primit certificatele doveditoare ale alegerii

modelmic

Să ne acordați încredere. Puterea nu ne-a luat mințile și nu ne-o va lua. Eu personal dacă nu m-am schimbat în 50 de ani, nu mă voi schimba nici de acum înainte. Voi fi același om modest, cu un singur scop: să creștem comunitatea aceasta, să dăm încredere reșițenilor în ei înșiși pentru că numai împreună vom putea să facem orașul acesta așa cum ni-l dorim cu toții, un oraș frumos, în care să ne facă plăcere să trăim”, este mesajul transmis reșițenilor de primarul Ioan Popa, cu ocazia festivității de înmânare a certificatelor doveditoarea ale alegerii, derulată astăzi la sediul Primăriei Reșița.

Edilul Ioan Popa și consilierii care vor face parte din viitorul Consiliu Local al municipiului Reșița au primit certificatele din mâna judecătorului Daniela Deteșan, președintele Biroului Electoral de Circumscripție, care a dorit să mulțumească tuturor factorilor implicați în desfășurarea în siguranță a procesului electoral. De asemenea, Daniela Deteșan i-a felicitat pe aleșii reșițenilor, dorindu-le putere de muncă și derularea a cât mai multor proiecte care să facă viața reșițenilor „mai bună, mai frumoasă, mai ușoră și mai elegantă”.

Au intrat în posesia certificatelor constatatoare liberalii: Ioan Popa, Adrian-Laurențiu Dacica, Felicia Quint, Alexandru Borza, Mădălina-Miruna Chiosa, Lucia-Elena-Carmen Peia, Emanuel-Silviu Sinculeț, Bogdan-Nicolae Matichescu, Raul-Andrei Siladi, Lucian-Mihail Dobre (absent), Dragoș-Ciprian Burtea , Ion-Aurică Borobar, Silvana-Ioana Mihalcea, Ovidiu Roșu, Tom-Lucian Huruială, Daniel Meza, Nelu Mladin și reprezentanții alianței electorale Pro Caraș-Severin: Ioan-Narcis Chisăliță (absent), Lenuța Ciurel, Iancu-Marian Muhu, Ioan Bălănescu.

A fost un moment destul de încărcat emoțional, care mie personal mi-a adus aminte de iunie 2016, tot doamna judecător Deteșan a fost atunci președinta Biroului Electoral Municipal și am fost mai emoționat acum decât atunci, pentru că atunci cred că eram cu capul în nori, nici nu știam ce urmează să mi se întâmple. Acum știu unde sunt, știu unde am intrat, știu în ce moment am lăsat Primăria Reșița și în ce moment am preluat-o și ce avem de făcut mai departe.

Mulțumesc Biroului Electoral pentru munca depusă, mulțumesc colegilor din PNL pentru munca depusă în urma căreia am validat 17 consilieri locali din 21. Avem o echipă strașnică, avem majoritate de două treimi, lucru care trebuie să ne responsabilizeze față de electorat, față de reșițeni și vreau să îi asigur pe această cale că vom continua în același ritm în 2020-2024. Avem proiecte și fișe de proiecte deja scrise și trimise la ADR pentru următorul ciclu de finanțare 2021-2027, proiecte frumoase. De data asta ne-am concentrat foarte mult pe inovare-cercetare, ne-am concentrat pe proiecte care să aducă plus valoare în oraș, să aducă o dinamică și locuri de muncă în primul rând. Sper să ne reușească, să le facem cât mai repede cu putință, astfel încât să reușim să oprim tinerii în oraș sau de ce nu să aducem tineri în oraș”, a precizat la finalul festivității, primarul Ioan Popa.

Edilul a dezvăluit și cine îl va seconda la conducerea Primăriei Reșița, Adrian Dacica și Mădălina Chiosa urmând să fie cei doi viceprimari ai Reșiței, în perioada 2020-2024.

Citește și Adrian Dacica și Mădălina Chiosa, viitori viceprimari ai Reșiței!

IMG_8050IMG_8059

IMG_8067IMG_8065

IMG_8080

IMG_8085IMG_8088IMG_8090IMG_8093IMG_8094IMG_8096IMG_8097IMG_8099IMG_8102IMG_8103IMG_8105

 

IMG_8107IMG_8108IMG_8109IMG_8110IMG_8111

IMG_8142

 

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. zero

    „A fost un moment … care … mi-a adus aminte de iunie 2016 … atunci cred că eram cu capul în nori … ”, a precizat …

    Norii sunt doar aburi … :)

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei