Adrian Dacica și Mădălina Chiosa, viitori viceprimari ai Reșiței!

modelmic

Edilul Ioan Popa a făcut publice numele celor doi viceprimari care îl vor sprijini la conducerea Primăriei Reșița. Cum era de așteptat, Adrian Dacica își păstrează rolul pe care l-a avut în ultimii patru ani și se va ocupa de partea de asistență socială. Cel de-al doilea viceprimar, care va prelua atribuțiile lui Gabriel Duruț, va fi conform celor dezvăluite astăzi de primarul Ioan Popa, Mădălina Chiosa, care a fost consilier local și în perioada 2016-2020.

„Din ce am discutat până acum cu colegii mei, foarte probabil unul dintre vice-primari va fi Adrian Dacica. Am avut o discuție și cu Mădălina Chiosa, mi-a acceptat propunerea și foarte probabil ea va fi al doilea viceprimar. După cum știți, în 2016-2020, unul din viceprimari s-a ocupat de partea de asistență socială, el rămâne pe același sector și partea de învățământ care a fost gestionată de Gabi Duruț va fi preluată de Mădălina Chiosa.

Ea vine din mediul de învățământ și cred că este o persoană extrem de potrivită să se ocupe de acest sector. Avem foarte multe școli, licee, grădinițe, colegii care trebuie gestionate, sunt lucrări pe fonduri europene în plină desfășurare în majoritatea din ele. Mădălina Chiosa s-a ocupat și de școala duală împreună cu Luci Peia, m-au flancat în acest proiect frumos care se derulează în continuare destul de bine și sper să am în ea un partener onest și cu putere de muncă”, a explicat primarul Ioan Popa.

Citește și „Să ne acordați încredere. Puterea nu ne-a luat mințile”! Primarul Popa și consilierii locali au primit certificatele doveditoare ale alegerii

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei