Romeo Dunca: „E nevoie de un punct de lucru al Poliției Economice la CJ Caraș-Severin! Banul public, jumulit constant și consistent”

modelmic

La nivelul Consiliului Județean Caraș-Severin și-a desfășurat activitatea o grupare de persoane care au jumulit constant și consistent banul public, susține noul președinte al forului județean, Romeo Dunca. Acesta solicită detașarea la sediul CJ a unor reprezentați ai Poliției Economice, care să analizeze cazurile suspecte. Mai mult chiar, președintele Dunca cere ajutorul pensionarilor specializați în domeniu și care doresc să dea o mână de ajutor, în calitate de voluntari, pentru clarificarea situației.

„În nicio lună, din trei fapte analizate am constatat tot atâtea furturi din banul public. Având în vedere gravitatea lor și modul de organizare a celor implicați, consider că în CJ Caraș-Severin a existat o grupare de persoane care aflate sub o protecție de la nivel înalt au jumulit constant și consistent banul public.

De aceea cer public dlui ministru Marcel Vela să detașeze 2 persoane din poliția economică (de preferință din alte județe decât cele aflate în subordinea pe linie fiscală a dlui Dragomir Ion) la sediul CJ pentru a putea analiza volumul mare de teme suspecte din mai multe departamente și direcții.

De asemenea, rog persoane specializate în cercetarea de infracțiuni economice, ieșite la pensie dar cu drag de popor să mă ajute în calitate de voluntari. Bugetul județului este praf, nu există resurse salariale pentru anumite direcții pentru luna decembrie. Din acest motiv nu pot asigura retribuirea unor astfel de activități. Asigur cazare și masă celor interesați.

Adică mai pe românește e nevoie urgentă să înființam un punct de lucru al poliției economice la Consiliul Județean Caraș-Severin”, precizează Romeo Dunca.

Citește și Acuzații grave aduse de președintele CJ, Romeo Dunca: „Modul barbar de executare a banului public m-a îngrozit”

Pe de altă parte, președintele forului județean arătă din nou cu degetul spre fosta conducere, pe care o acuză de incompetență susținând că nu a acționat la timp pentru recuperarea a 2,5 milioane de lei de la foști angajați ai Căminului pentru Persoane Vârstnice, condamnați pentru corupție, acționând pentru recuperarea banilor de abia după prescrierea faptelor. „Bătaia de joc față de bugetul unui județ vandalizat a mers până acolo încât căminul în care erau adăpostiți bătrânii cărora li s-au furat pensiile, a trebuit să plătească și cheltuieli de judecată”, a afirmat Romeo Dunca.

 

 

Karina TINCUL

 

Distribuie pe:

Stiri similare

7 Comentarii

 1. BoBo

  Aberatii, ineptii si minciuni repetate la nesfarsit, poate le mai crede cineva. Asa guvern, iresponsabil, incapabil, inconstient si incompetent, asa sefi de judete.Sa nu uite consilieri judeteni ca Dumnezeu e sus, nu doarme si vede tot, ca sa le fie bine si sa nu le fie rau, lor si famililor lor. Consilierii judeteni sa se gandeasca foarte bine si sa respinga noile “organigrame”, definitiv, pentru ca angajatii din CJCS nu sunt milionari, n-au case de vacante prin tara si la munte si nu au helicoptere in parcare dar au chirii, facturi, rate de platit si trebuie sa-si asigure traiul de zi cu zi.

 2. Vasile

  BOBO , de ce draku nu taci sa ramai filosof . Voi PSD isti incapabil comunisti sunteti vai de capul vostru. Hoti si parveniti imbuibati si nesimtiti.

  1. imoGen

   Vasile, vorbești despre comuniști, dar nu realizezi că trăiești mai rău decât în comunism în ultimul an de zile, de când PNL e la guvernare ?

  2. Gugu

   Băi, Vasile, în primul rând cuvântul draku nu exista in dex, dar creierașul tău atrofiat nu are de unde să știe. În al doilea rând, mai lăsaține DRACULUI, cu psd, sunteți patetici deja, numai asta aveți în capul vostru golaș. Și în al treilea rând, să vii tu Dunca, să dai afara ca un șmecher oameni nevinovați…oh, vai, să nu fii in pielea omului cu familie, demis.

 3. Tk

  Băi Vasile dar tu cine te crezi să închizi gura la toți care au o părere?Ce ști tu tata păreriștilor PNL ?Mai veziți de prostiile tale debitate și nu te mai da rotund că ești deștept ca noaptea, hai sictir țărane!

 4. Ramona

  Felicitari dl.Dunca pt. TOT ceace faceti, sunteti TARE????????????!
  Citim stirile de departe…
  Ne punem speranta in Dvs. si in dl.primar ca va veni ziua sa putem ramanem acasa cu ai nostri cei dragi.

 5. Politist

  O să vină politia economică în curînd la CJ, …. in control, nu în subordinea ta Dunca,….,,sama la covei,, ……!!!!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei