Silviu Hurduzeu răspunde acuzațiilor lui Dunca! „Consiliul Județean Caraș-Severin nu se conduce pe facebook!”

cj

Fostul președinte al Consiliului Județean, Silviu Hurduzeu a fost acuzat în termeni duri de actualul președinte al CJ, liberalul Romeo Dunca că, împreună cu fostul vicepreședinte, Ionuț Popovici, ar fi „furat din pensiile bătrânilor” de la azilul din Reșița pentru că nu au pus în aplicare o sentință judecătorească privind recuperarea unor sume de bani pe care foști angajați ai căminului de bătrâni și le-au însușit în mod ilegal.

Silviu Hurduzeu răspunde acuzațiilor emise public de către președintele Dunca subliniind că acea decizia a instanței este de fapt din anul 2013, an în care cei doi nu se aflau la conducerea Consiliului Județean.

Romeo Dunca continuă să fie în primul rând chibiț electoral al PNL , decât să fie președintele Consiliului Județean. Am văzut o postare despre care, dacă nu aș ști cu exactitate ce se întâmplă, aș spune că a fost scrisă de cineva care să arate cât de incompetent sunt.

Suntem acuzați, eu și fostul vicepreședinte Ionuț Popovici, că nu am pus în aplicare o sentință a unei instanțe, care data din anul 2013 știut fiind faptul că noi am preluat mandatele la Consiliu Județean, de președinte și vicepreședinte, în a doua parte a anului 2016. Pe de altă parte, Căminul pentru Persoane Vârstnice Reșița avea și atunci, are și acum personalitate juridică și intra în atribuțiile respectivei instituții recuperarea acestui prejudiciu.

Așa cum scrie și în acea notă întocmită de un consilier al domnului Dunca, nu de către un funcționar public care are atribuții de control, un consilier angajat pe cabinet, acea decizie a instanței era din anul 2013”, a declarat Silviu Hurduzeu.

Președintele social-democraților cărășeni, Silviu Hurduzeu a precizat că se mai așteaptă la astfel de acuzații din partea actualului președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, emise cu scopul de a-și ascunde incompetența în gestionarea problemelor cu care se confruntă județul.

Probabil că în perioada următoare, respectându-și statutul de chibiț electoral al organizației Caraș a PNL, Romeo Dunca va încerca să mai găsească astfel de documente sau să aducă astfel de documente întocmite de pseudo-specialiști, dar până la urmă eu cred că rolul lui este de a găsi soluții la problemele cărășenilor.

Probabil că incompetența lor în a gestiona problemele județului cred ei că poate fi rezolvată inventând tot felul de astfel de subiecte și bucurându-se și felicitându-se reciproc pentru numărul de like-uri și de comentarii pe care le au pe facebook. Consiliul Județean Caraș-Severin nu se conduce pe facebook!”, a mai afirmat Silviu Hurduzeu, președintele PSD Caraș-Severin.

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

  1. Dinu

    O recunoastere a unui fapt si o mentalitate care denota nepasare si nesimtire: sentinta era din veche (din 2013), iar pt. PSD-isti se stie ca o sentinta judecatoreasca e un moft; nu devine efectiva in clipa in care este comunicata ci trebuie sa se invecheasca mai inainte iar cel care trebuie sa o duca la indeplinire decide daca judecatorul era pus pe glume sau vorbea serios. Legea este un moft doamnelor si domnilor pt. sefii numiti politic gen Hurduzeu, Popovici si altii ca ei. Omul nu neaga ca stia de ea dar partidul a profitat si el a asteptat (la ordin) sa treaca vremea si sa scape de consecinte. Mai nou domnii din PSD au introdus acea prevedere legala care spune ca daca un slujbas al statului risipeste bani publici fara profit personal nu poate fi judecat.

  2. Cocutza

    Hai baieti, grabiti – va sa intrati in parlament ca sa va bucurati de imunitate…ca alt fel e groasa rau de tot iar la Popa Sapca sunt locuri disponibila nu ca la ATI !!!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei