Respectă participanții în trafic! Paradă moto, la Reșița și Bocșa!

parada

Casa de Cultură a Studenţilor Reşiţa în parteneriat cu Guerrilla MC România, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, Crucea Roșie Caraș – Severin şi Școala de Şoferi Eurodynamic va organiza, în data de 20 iunie, o campanie rutieră care dorește promovarea respectului între participanții în trafic, fie ei pe două sau patru roți!

În cadrul acestei campanii va avea loc o paradă moto pe principalele artere ale Reșiței şi ale Bocşei, dar și un curs de prim ajutor, iar la final se va organiza un concert folk la Clubhouse Guerrilla MC cu respectarea măsurilor de distanţare socială aflate în vigoare.

De asemenea, în urma unei campanii de informare ce va avea loc la faţa locului, cei ce vor putea şi îşi doresc acest lucru, pot dona sânge in cursul săptămânii următoare la Centrul de Recoltare Reşiţa, spun organizatorii.

Motto-ul campaniei: „Respectul, precauția și bunul simț, cei mai buni tovarăși de drum!”.

Programul evenimentului este următorul:

– ora 15:00 – Adunarea la Clubhouse Guerrilla MC Reșița (parcare Vamă, Pasaj TMK)

– ora 16:00 – Paradă Moto

Informaţii suplimentare se pot obţine de la organizatorii acestui eveniment la tel: 0726227375  sau 0723613310 .

 

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

 1. MIHAI

  DIN RESPECT PENTRU CEILALTI CETATENI CRED CA UNELE TOBE DE ESAPAMENT AR TREBUI SA FIE REVIZUITE

 2. Opinia Publica

  Respectul asta ar trebui inceput cu acei motociclisti care depasesc si pe dreapta si pe stanga, dupa bunul chef, care tureaza motoarele in Govandari (o zona brazdata de multe treceri de pietoni). Inainte de a solicta respcetul asigura-te ca oferi acelasi respect. Apoi ar trebui continuat cu acei soferi de autoturisme care fac fix acelasi lucru.

 3. Toni

  ‘Respect si bun simt’. Nu s-ar spune ca se ghideaza dupa acest motto cand ii auzi facand zgomot prin oras zi si noapte. Dar au imunitate cand Ancuta-limba-de-lemn e una de-a lor. E bine ca doneaza ei pentru ei, eu m-as gandi de doua ori daca ar fi cazul sa donez pentru unul dintre ei.

 4. Mumu

  Ce respect!De ani de zile derbedeii ăștia pe două sau patru roți își bat joc de oameni prin zgomotul produs de motoarele turate și fumul nociv pe care îl produc. Respectul se cucerește nu se impune băi vagabonzi cu ifose de cocălari de facebook și instagram. La muncă inculților distrugători de mediu

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei