Ioan Popa: „Se comportă ca mimozele, ca fetele virgine, abandonând la primul obstacol”

popa

Sunt puțini cei care se bucură de intrarea în administrație și în politică a unor oameni onești și dinamici, care își pot aduce contribuția la schimbarea lucrurilor în România. Nimeni nu îi așteaptă cu brațele deschise, tocmai de aceea, tinerii valoroși, care și-au demonstrat valoarea în mediul privat nu trebuie să renunțe la primul obstacol, ci să lupte pentru ceea ce își doresc, este de părere primarul Reșiței, Ioan Popa.

Dragilor, dacă vreți să schimbăm lucrurile în această țară, unii dintre noi TREBUIE să intre în administrații, în politică, folosind orice mijloc vă stă la îndemână: persuasiunea, zâmbetul, insistența, etc. NIMENI nu vă așteaptă cu brațele deschise, aproape NIMENI nu se bucură de intrarea unor oameni onești și dinamici, tocmai de aceea, majoritate celor care și-ar putea aduce contribuția la însănătoșirea acestui segment, se comportă ca mimozele, ca fetele virgine, abandonând la primul obstacol, cu supărarea că deși au realizat enorm de mult în viața privată, nu primesc coroane și lauri la intrarea în viața publică”, este mesajul transmis de edilul reșițean.

Mesajul edilului reșițean vine în urma unei postări a lui Grațian Mihăilescu, fondatorul UrbanizeHub, în care acesta vorbește despre experiența neplăcută pe care a avut-o în urmă cu câțiva ani, atunci când și-a depus candidatura pentru poziția de director al Asociației Timișoara Capitală Europeană.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

 1. zero

  “… unii dintre noi TREBUIE să intre în administrații, în politică, folosind orice mijloc vă stă la îndemână …” este mesajul transmis de edilul reșițean.

  Covid-19?

 2. Ivanus

  Chiar nu va este rușine domnule primar sa veniti cu mesaje.Locuitori de pe strada Almajului sunt terorizați de înjurături și țipete de la balon s-o terasa .Sa va fiecrusine și dvs și consilierilor care íi aveți ca majoritate.Rusine rusine rusine.
  Încălcați legea pe fata stum și de ce e buna carnea la M,,,,,,a.

 3. Ivanus

  Chiar nu va este rușine domnule primar sa veniti cu mesaje.Locuitori de pe strada Almajului sunt terorizați de înjurături și țipete de la balon s-o terasa .Sa va fie rusine și dvs și consilierilor care íi aveți ca majoritate.
  Încălcați legea pe fata stum și de ce e buna carnea la M,,,,,,a.

 4. Toni

  Nu inteleg ce are insul asta cu fetele virgine? Cand a curtat-o pe actuala sa sotie, aceasta era doar o copila. Dezgustator individ acest primar Ioan Popa Nelu Taitelu.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei