Reșițenii vor plăti până la 800 de euro pentru reabilitarea termică a blocurilor!

modelmic+editorial

Costurile estimative de reabilitare termică a blocurilor de locuințe, în cadrul proiectelor “Creșterea eficienței energetice pentru blocurile de locuințe”, finanțate prin Programul Operațional Regional 2014-2020, pot fi cuprinse între 500 și 800 de euro, în funcție de categoria lucrărilor de executat, anunță autoritățile locale.

Aceste sume estimative se pot reduce în proporție de 15 -20% , în urma licitațiilor pentru execuția lucrărilor.

Contribuția locatarilor este susținută de către Primărie, în faza de execuție, după care va fi rambursată de către aceștia, în termen de 5 ani, conform Hotărârii Consiliului Local nr. 240 din 20.09.2016.

Reamintim că lucrările de reabilitare termică a blocurilor de locuințe presupun: anvelopare, izolație termică la nivelul acoperișului și a subsolului, refacere acoperiș (hidroizolație), reabilitare casa scării (zugrăveli și înlocuire tâmplării la casa scării, logii etc.) precum și modernizare lift, acolo unde se solicită.

 

Alexandra JURCA

 

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. reabilitatu'

    Terminati cu prostiile…nu plateste nimeni nici macar 500 de euro..plus ca banii se platesc in 5 ani! Sa vina ala care va plati 800 de euro..! Iar nu a-ti inteles nimik…!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei