„Reșița Curată”, cu ajutorul voluntarilor! Cele cinci intrări în municipiu vor fi ecologizate sâmbătă

rc

Campania de curățenie „Reșița Curată” 2021 debutează la finalul acestei săptămâni cu o acțiune de salubrizare pe drumurile de acces în municipiul de pe Bârzava. Reprezentanții administrației locale invită reșițenii să se alăture acțiunii de ecologizare, astfel încât intrările și ieșirile din oraș să fie curate și civilizate.

Acțiunea de salubrizare se va desfășura cu aportul voluntar al angajaților societății de salubritate S.C. SUPERCOM S.A., fiind coordonată de către Serviciului Gospodărie Urbană din cadrul Primăriei municipiului Reșița, în data de sâmbătă 27 martie și va avea ca zone de intervenție cele 5 intrări în municipiu, terenul adiacent zonei carosabile, respectiv intrarea dinspre Timișoara, Oravița, Anina, Caransebeș și Cuptoare”, informează reprezentanții Primăriei Reșița.

Administrația locală dorește implicarea cât mai multor persoane în acțiunile de igienizare și înfrumusețare a municipiului Reșița, campania „Reșița Curată” 2021 continuând până pe data de 15 mai.

Programul campaniei va fi făcut public în timp real în funcție de natura activității și de condițiile specifice acestei perioade”, dau asigurării reprezentanții Primăriei.

Voluntarii care doresc să se alăture acțiunii de igienizare ce va avea loc mâine sunt așteptați la ora 10:00 la intrările în municipiu și anume: Peco Mol la intrare în Câlnic, str. 24 Ianuarie acces spre cimitirul 7, poartă intrare Stadion Valea Domanului, Peco Petrom Calea Caransebeșului, Parcare Restaurant Casa Bănățeană.Voluntarii vor primi mănuși, saci și tricouri.

În caz de condiții meteo nefavorabile acțiunea se va reprograma pentru o dată ce va fi comunicată ulterior.

foto: arhivă

 

Karina TINCUL 

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei