Raid asupra reșițenilor!

modelmic

 

După cum s-a observat pe cerul aparent liber cu ochiul din dotare, în ultimele zile primarul nostru drag s-a gândit că e timpul să mai omoare câte ceva … din ceea ce a mai rămas că …deh… așa-i la noi! Dar și de această dată, prin contracte minuțios studiate, s-a hotărât ca pe data de 25 august, anul curent, nimic să nu mai zboare pe cerul Reșiței fără acordul lui…Mihăiță, „piratul aerului”.
Zis și făcut…Cu un arsenal de temut, cerul Reșiței s-a umplut cu elicoptere…unele cu treabă (SMURD) iar altele să ne stropească cu oareșce substanțe care-și fac efectul doar o noapte, de te fac să tușești să-ți omori plămânii, căci al doilea efect l-am resimțit cu toții…bâzâituri pretutindeni ! Concluzie… atac reușit…război pierdut, căci cu natura nu te pui!

Din studiile sale, domnul primar trebuia să știe că în vest, adică în Occident, asemenea raiduri se fac zilnic, și nu doar în anii pre-electorali, scoțându-ne ochii cu zburătoarele lui aranjate să dea bine la fraieri…

Tragem concluzii acum și vedem că am înghițit cu toții gălușca chimică a alesului nostru, însă doar pentru o noapte, că dă bine, dar după…Dumnezeu cu mila! Asta pentru că el și-a făcut treaba…cică!

Cât să ne mai lăsăm prostiți de asemenea oameni și de lingăii ce au prins rădăcini lângă ei, oameni care la capitolul interes propriu sunt premianți, iar la investiții logice…zero barat?

Câte semnale de alarmă să mai tragem pentru ca cineva să se autosesizeze în privința risipirii banului public, adică al dumneavoastră domnilor cititori și cetățeni ai orașului.

Dacă ar fi ultima găselniță, ne-am cere scuze pentru ce am scris dar putem jura pe orice că așa ceva nu se va întâmpla în acest oraș JEFUIT, MINȚIT ȘI PROSTIT în cel mai crunt mod cu putință!

Așadar și prin urmare, dragi reșițeni …dormiți bine noaptea ? Bîzzzz-bîzzzz…inamicul atacă!

prise-anti-insectes-bug-smite

 

Lilica GOANGĂ

Distribuie pe:

Stiri similare

8 Comentarii

 1. Mosquito

  Nu stiam de ce au inebunit tantarii!
  A dat Mishu cu aghiazma chioara.
  Sper ca n-a fost el la mansa elicopterului, ca singurele brevete ce le are sint de tafist si tapinar cu doctorat.
  Daca are balta peste trebuie sa-l mancam chiar de-i cat degetul.
  Bani putini, dar suficienti pentru o scamatorie financiara.
  Bani aruncati cu vreun scop si electoral si (Doamne fereste) vreun parandarat pentru ca cine va spune ca au murit tantarii sigur e unul ce ar trebui sa se caute la cap.

 2. ION

  De ce nu scrieți și despre Filipescu Gheorghe Aurel care cu firmele sale a țepuit mulți reșițeni. A luat Reconsul ( prin SRL-ul Consproiect) și după ce, prin inginerii financiare a (falimentat) a vândut tot sau a trecut mașini și utilaje pe numele Consproiectului, Consproiect care la sfârșitul anului 2012 a intrat în insolvență, iar Reconsul deși numai avea nimic a mai dus-o un an de zile. Deși la data de 31 iulie 2012 conform listei de la Direcția Generală a Finanțelor Publice Caraș-Severin Reconsul figura pe lista primilor 100 de datornici pe locul 9 cu 865659 lei iar Consproiectul nu apare pe această listă iar al 100-lea datornic avea o datorie de 164973 lei aproximativ 38000 de euro. În octombrie 2012 Consproiectul intră în Insolventă iar Reconsul își mai duce agonia până la sfârșitul anului 2013 când intră în insolvență iar printre creditori aflându-se tocmai Filipescu Gheorghe ca persoană fizică cu suma de 478560, el fiind Președintele Consiliului de Administrație al Reconsului cu peste 70% din acțiunile Reconsului și singurul acționar al Consproiectului. Totodată mai apare și finul său Vîlcu Laurențiu Cosmin, Ionuț cu suma de 236630 lei ajungându-se la suma de 1849667,4 lei. De remarcat faptul că fiul lui Filipescu Gheorghe, Filipescu Sorin a devenit administratorul special al firmei Consproiect în insolvență dar cu câteva luni înainte a înființat două firme, CSP GENERAL RECONS și CSP ACTIV CONSPROIECT împreună cu tatăl său iar administrator fiind Filipescu Sorin. Sunt sigur că instituțile de cercetare a fraudelor va soluționa modul fraudulos de falimentare a Reconsului.

 3. gabi

  Sergiule, este adevarat ca ai fost ls Bruxelles pe banii coanei Schelean, sponsorul principal al tau. Ne spui si noua cu cat te sponsorizeaza firma Aquacaras pe luna. Aici sunt banii publici, la pupincuristi de partid.

  1. ONA

   Fara sa il apar pe Sergiu, am fost cate un reprezentant de la fiecare ziar sau televiziune locala la Bruxelles. Am mai vazut acest comentariu de 6 7 ori, ca un reprezentant al presei recomand sa nu mai comentam in necunostinta de cauza. Pe de alta parte Sergiu ar trebui sa raspunda deschis la comentarii.

 4. Cetăţeanul

  Frumos articol. Am râs copios. Şi totuşi cetăţenii din Reşiţa ar trebui să fie mai vigilenţi cu cerul oraşului, că se pare că nişte extratereştrii a pus gând rău cetăţenilor şi aduc ei şi pun în funcţie în administraţia locală, oameni de ai lor. Atenţie în 2016 la alegeri!!! Prindeţi extratereştrii care vor să pună în consiliul local şi primar pe oamenii lor.

 5. ...noi ca prostii

  La tanc articolul!! Ultimele doua nopti – taman dupa plmbareala elicopterului pe vazduhul Resitei, m-au bazait si, inevitabil, “mancat” tantarii, la lucru (in alt cartier), la fel – intra-devar s-a stropit cu “aghiazma chioara”…….

 6. ghita

  Pentru cei care comenteaza in necunostiinta de cauza: dezinsectia si deratizarea reprezinta o activitate a serviciului de salubrizare si este obligatorie pentru toate localitatile …asa ca primaria a respectat legea si a actionat conform …si la Caransebes s-a actionat de ce nu scrie acest jurnalist de actiunea de acolo??? Acelas operator aceias activitate….hmmmm e clara treaba??? Se vede de la o mila marina ca e ceva razboi aici….

 7. Ovidiu

  Pai nu se poate spune ceva rau de Caransebes pentru ca isi iau bataie la ”
  “fundulet” sau no poate nu primesc bani de la “tovarasi” care au un scop meschin sa atace Primaria si Primarul, dar ce sa faci trebuie sa isi mai dea singuri si comentari la articole ca altfel dracu ii mai citeste. Probleme reale gen cum a furat Chebutiu Resita si a lasat atatia oamenii pe drumuri si cum AquaCaras a avut angajati fara sa stie ce au de facut astea sunt ignorate. Ma intreb oare de ce ? Sergiulica oare ce ai de ascuns bine inafara faptului ca nu mai vrei sa stie lumea ca uni dintre cei care te finantau si sa nu mai spunem si de faptul ca in mod intentionat dezinformezi opinia publica cu articole care nu prezinta realitatea ci doar o farama de fictiune din vasta ta imaginatie. Trezestete la realitate Chebutiu e dupa grati AquaCaras s a dus dracu poate o sa auzim numaiu de bine si de tine, poate cu ocazia asta se mai sesizeaza careva si se intreaba oare cum se mai spala banii in ziua de astazi . Ce zici suna cunoscut ???

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei