Performanța managerială de la grădinița Riki Priki, „răsplătită” cu demiterea directorului!

modelmic

 

Colaborezi sau nu ?… Aceasta-i întrebarea!

Evident, o întrebare tot mai des întâlnită în instituțiile de stat, acolo unde edilii, președinții de consilii județene, sunt stăpâni supremi pe perioada mandatului lor, peste tot ceea ce mișcă în subordinea lor.

Un exemplu elocvent îl reprezintă Grădinița cu Program Prelungit numărul 4 mai cunoscută astăzi drept grădinița Riki-Priki din Reșița, a cărei directoare a fost până mai ieri doamna Doina Elena Cristea.

Caracterizând-o pe scurt prin ochii celor cu care Reper 24 a dialogat în ultima săptămână, putem spune că modul pozitiv în care se prezintă astăzi această instituție i se datorează într-un procent covârșitor, datorită implicării ferme a managerului Doina Cristea în toate activitățile desfășurate, atât în instituția pe care o conduce, cât și în afara acesteia (acolo unde nu colaborează).

Nemulțumirea părinților este evidentă!

Terminarea mandatului acestei doamne, (poate ultimul) care la rândul ei este bunică și căreia i-au trecut prin mâini generații de copii, alții ajunși astăzi părinți cu realizări remarcabile, nu este de bun augur, după cum zeci de cetățeni ai Reșiței, părinți sau bunici, au ținut să remarce. Doamna Cristea Doina a dorit prelungirea și continuarea activității pentru a duce la bun sfârsit problemele nerezolvate.

„O știu de pe vremea când era educatoare la noi la Doclin, o doamnă și un pedagog de excepție“, ne-a declarat Ivan V.

„Mi-am dat copilul cu toată încrederea la această grădiniță după o discuție cu doamna Doina Cristea și o vizită la grădinița Riki Priki. Am fost convins de tot ceea ce am văzut aici, după ce am vizitat alte 4 grădinițe că fiul meu trebuie să urmeze etapa preșcolară aici. Nu pot să vă spun cât de mult regret această mișcare, total greșită în opinia mea, de schimbare a acestui om care și-a făcut mai mult decât datoria pentru această instituție. Probabil că se înscrie în seria din care Doina Cristea nu trebuia să lipsească: nicio faptă bună nu trebuie să rămână nepedepsită. La câte fapte bune a făcut doamna director era clar că nu are nicio scăpare“, ne mărturisește și George T.

Un alt părinte, Ion G., este de-a dreptul vehement „De ce să fie schimbată? Femeia asta nu a făcut decât bine, a scris proiecte, s-a zbătut pentru grădiniță, pentru condiții cât mai bune. Nu mai avem nicio scăpare, ne autonenorocim. Avem conducători de tot c….ul”.

3

O adevărată stare de nemulțumire a fost generată de decizia care a stat în penița stiloului domnului inspector general N.D. Grindeanu. Pentru el a fost doar un exercițiu neînsuflețit de „scoate-o pe aia, bag-o pe-asta”, fără sentimente și aprofundare, fără ca „generalu” să înțeleagă tristețea acestor părinți, durerea unui om care s-a dedicat întru totul performanței manageriale, într-o grădiniță unde, paradoxal, lucrurile mergeau ca pe roate.

Pentru un om care s-a implicat cu tot sufletul nu mai este loc, deoarece oamenii care-și fac treaba bine trebuie înlăturați pentru că deranjează sau strică planurile, dar și pentru că „managerul de la Riki Priki nu colaborează cu autoritatea locală“, după cum ne-a transmis inspectorul general Nicolae Dan Grindeanu, șeful Inspectoratului General Școlar Caraș-Severin.

Rugat să nominalizeze oameni sau vreo direcție cu care managerul Doina Cristea nu a colaborat sau a colaborat defectuos, Grindeanu s-a fofilat de răspuns, arătându-se chiar deranjat atunci când i-a fost menționat numele lui Mihai Stepanescu, cel care, conform numeroaselor noastre surse este cel care și-a dorit cu orice preț debarcarea directoarei de la Riki Priki! Mai mult decât atât, chiar în urmă cu trei zile, primarul Stepanescu și-a rupt din program și s-a prezentat personal la sediul Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin unde, cel mai probabil, s-a asigurat că lucrurile vor sta întocmai.

Presiuni din partea aceluiași primar care a mai recidivat și în trecut!

Despre presiunile primarului Stepanescu Reper 24 a mai scris în noiembrie 2014, atunci când comisarul șef de poliție Alexandru Jurchescu a acuzat în mod direct implicarea edilului Reșiței în schimbarea sa de la conducerea Poliției orașului Anina.

CITEȘTE ȘI: Un comisar acuză: Primarul Stepanescu a intervenit pentru schimbarea șefului Poliției Anina!

Iată că, din datele noastre, primarul a recidivat, de această dată influența sa ajungând chiar și în zona unei simple…grădinițe. Presiunile vin pe structura ierarhică din partea Primăriei unde edilul nostru, capul Reșiței și președintele executiv al PSD Caraș-Severin, nu mai este de acord cu Doina Cristea pentru că, are coloana vertebrală și nu știe să lingă blidele aruncate de primar iar directivele de partid trebuiesc respectate întocmai de către oamenii din anturajul primarului.

Adevărata întâmplare care a declanșat conflictul dintre Stepanescu și managerul Doina Cristea

Totul se pare că a pornit de la scandalul pe care profesorul Eremia Breșneni (foto) l-ar fi creat în luna martie, anul curent, atunci când grupul folcloric al ansamblului Bârzava, o altă ambiție coregrafică a dansatorului pădurar care ne costă multe miliarde anual din bugetul local, a ținut o repetiție în incinta liceului Sabin Păutza, deoarece locația cinematografului Dacia, locul întâlnirilor permanente ale ansamblului, se afla în proces de renovare.

La momentul scandalului, profesorul Breșneni s-ar fi aflat în stare de ebrietate dar și în afara orelor de program. Poliția locală a intervenit și l-a amendat pe recalcitrantul profesor. N-a fost însă de ajuns pentru Stepanescu, edilul dorind decapitarea profesională a profesorului Breșneni.

4

 

Din postura de co-repetitor al dansatorilor de la Ansamblul Bârzava, Doina Cristea, care nu ar fi asistat la întregul scandal produs la Sala Lira, a fost pusă în fața camerei de luat vederi a corespondentului Antena 3, Vali Popovici, cu scopul de a da un interviu în care ar fi trebuit să relateze pe larg evenimentul.

Doina Cristea a refuzat politicos demersul plin de elan jurnalistic, menționând că nu este nevoie să despice firul în patru, Breșneni fiind un coleg de breaslă și un manager cu care a colaborat foarte bine în trecut. Cristea a încercat o abordare diplomatică a conflictului, de mediere, una care însă nu avea să aibe rezultatele scontate.

Împotrivirea managerului Riki Priki de a oferi interviul în care ar fi trebui să-l „înfunde“ pe profesorul Breșneni a ajuns la urechile primarului Stepanescu, cel care a considerat că aceasta trebuie exclusă imediat din ansamblu și că nu mai are ce cauta nici în structura de conducere a gradiniței Riki- Priki, plătindu-i astfel polița de nesupunere doamnei directoare Doina Cristea.

Mașinăria „stepanistă” de tip bolșevic coordonată din Palatul Primăriei Reșita, în laboratoarele căruia sunt diseminați cu atenție dușmanii primarului și sunt gândite laborios planuri machiavellice pentru reducerea la tăcere a nesupușilor, acolo unde tremură toată lumea, își face încă odată „treaba“, expunându-și încă odată viziunea și puterea dictatorială prin domnul primar Stepanescu.

Paradoxal, în momente dificile, același Stepanescu a fost susținut de către doamna manager de la Riki Priki, după cum ne-a declarat aceasta! Dar despre ce caracter să vorbim? Un primar care în decursul a două mandate a reușit să ne impresioneze prin plantarea panseluțelor și mușcatelor, prin tăierea tramvaiului, a Prescomului și a CET-ului și prin impresionarea nonagenarelor, cele care nu mai au năduful de a mai „evada“ din oraș, lăsându-se păcălite cu băncuțele din fața blocurilor și cu diplome grețoase, un ales care minte cu nonșalanță despre o ipotetică Reșiță prosperă pe care nu o s-o mai prindă nici nepoții noștri, distrugând cu bună știință ceea ce înaintașii acestui oraș au construit cu trudă, primarul fiind doar un biet gugulan cu buletin de Reșița care locuiește la final de săptămână la vila din Timișoara.

Untitled2

Nu puțini sunt cei care s-au „ars“ cu acest primar, omul care după ce te folosește, te aruncă precum o cârpă la gunoi, fără a ține cont de nimeni și de nimic, fiind declarat de unii dintre cei mai apropiați colaboratori ai săi drept un tip fără scrupule.

În acest oraș, în care la rang de cinste sunt ridicați tot soiul de neica-nimeni, coate goale – mațe fripte iar echipa primului om al Reșiței e încărcată până la refuz de non-valori, nimic nu ne mai miră; sau, dacă mă gândesc mai bine….puterea stă în mâinile noastre să schimbăm ceva la următoarele alegeri. Deja sondaje, ce-i drept „științifice“ și nu de opinie, așa cum încă vor să se păcălească singuri prozeliții primarului Stepanescu, au relevat într-un procent covârșitor – aprox. 80%,faptul că reședința noastră de județ, REȘIȚA, este condusă într-o direcție greșită!

Primarul Stepanescu: „Actul managerial mă interesează mai puțin, era numită provizoriu pe funcția de manager“

La întrebarea Reper 24 legată de intervenția domniei sale în privința schimbării managerului de la Grădinița PP4 – Riki Priki, primarul Reșiței a răspuns exact așa cum ne așteptam:

„Mă dezic de orice presiune pe care aș fi făcut-o pentru schimbarea managerului de la Grădinița Riki Priki. Din partea părinților și de la nimeni nu mi-a venit nicio sesizare la primărie. Fiecare să răspundă pentru ceea ce face. Dacă este bună din punct de vedere profesional să fie numită din nou. Au fost cîteva probleme de colaborare cu Direcția de Patrimoniu, nu știu exact dar mă pot interesa”

Întrebat fiind dacă nu cumva supărarea pe managerul Doina Cristea vine ca urmare a conflictului din primăvară, în care personaj principal a fost profesorul Breșneni, Stepanescu a menționat că nu are timp de scandaluri și de prostii. Orașul are probleme mai mari decât aceasta.

Inspectorul general Nicolae Grindeanu, complice în acest joc mizerabil!

Revenind la situația ingrată și la artificiile prin care un manager performant este dat la o parte cu brutalitate, fără a se ține cont de realizările lui, ne declarăm siderați de modul în care Inspectoratul Județean Școlar Caraș-Severin pune în aplicare decizii sub imperiul unui abuz evident!

Puteați să spuneți NU acestei presiuni, domnule Grindeanu, demonstrându-ne că sunteți mai mult decât un simplu executant al unui partid, puteați rămâne în istoria învățământului cărășean prin dreptate și interesul pentru calitatea actului educațional și de formare! Nu ar fi fost imperios necesar să semnați pentru demiterea unui om care a demonstrat că este între puținii dascăli care au stofă managerială și care a dat valoare unității de învățământ pe care o conduce!

Performanța managerială a acestei doamne este una de excepție, fără niciun dubiu, iar aceasta se evidențiază prin gradul de ocupare de 100% al grădiniței și prin manageriatul profesionist promovat de aceasta, alături de echipa dansei. Cine nu ne crede pe cuvânt este rugat să viziteze grădinița Riki-Priki!

Luând pulsul și în cadrul gradiniței, angajații de acolo nemulțumiti de această situație, ne-au spus că trăim într-un oraș în care domnește frica iar criteriile de angajare sunt …fata lui cutare, ginerele lui Z, neamul lui…X Y sau Z (parcă le-am mai auzit astea?!), unde dacă apuci să îți spui păsul sau să pui la îndoială capacitatea fostului om al pădurii ajuns primar, riști să fii persecutat și/ sau să fii dat afară.

5

Nici părinții pe care i-am chestionat nu sunt de acord cu această schimbare, simțind izul de răzbunare politică. Părinții revoltați au promis că nu vor sta cu mâinile în sân, pentru că ei și-au adus vlăstarele la grădinița Riki Priki, tocmai datorită bunului management din această unitate, care a știut să prepare cu succes ingredientele reușitei (curățenie exemplară, mâncare bună pentru copii, ambient excelent și o echipă unită)…. Dar în viziunea primarului predomină sintagma de inspirație romană…dezbină și condu’.

Inflamarea este pe deplin justificată atâta timp cât lucrurile mergeau de la bine spre foarte bine in aceasta unitate de învățământ, în contextul în care „generalul“ Grindeanu vorbește despre management defectuos, lipsă de colaborare cu autoritatea locală – (o nouă găselniță?).

Să fie vorba, domnule „general“ Grindeanu despre aceeași autoritate locală către care doamna directoare a făcut memoriu și numeroase demersuri pentru schimbarea instalației de alimentare cu apă de la subsolul unității, pentru înlocuirea acoperișului care în curând după atâtea reparații și ani de zile de intemperii ar putea face victime, lucruri la care primăria Reșița a răspuns prin tăcere. Cine provoacă această lipsă de comunicare și colaborare și de ce? Așteptăm un răspuns oficial din partea autorităților care dispun asemenea măsuri nejustificate și ranchiunoase.

Într-o meserie în care trebuie să te reinventezi permanent, Doamna Doina, așa cum o știe toată lumea, neafiliată politic, nu are cum să câștige lupta cu un sistem ticăloșit și plin de lacune de toate genurile, dar rămâne să încerce să-și apere mândria, performanța managerială și să tragă un semnal de alarmă, pentru ea și pentru cei ce-ar putea să cadă în continuare, pentru ceea ce se întâmplă în acest oraș.

Rugăm pe această cale presa neafiliată politic, părinții, susținători ai dreptății, oamenii cu bun simț și cu răspundere morală, să ni se alăture pentru a lua atitudine în această speță și pentru ca asemenea abuzuri să nu mai fie posibile în viitor. Va veni vremea când cineva va trebui să justifice aceste inoportune schimbări care se petrec chiar sub ochii noștri. O altă vorbă mai spune „ce semeni aia culegi”, aviz „inseminatorilor”.

La Zăvoi, același film, doar actorii sunt alții!

Directorul unității de învățământ din comuna Zăvoi, Ion Cubin, un om care s-a preocupat de reabilitarea unităților de învățământ din comună, a primit ca un trăznet vestea înlocuirii sale. Motivarea inspectoratului școlar: proasta colaborare a managerului Cubin cu autoritatea locală și de aici concluzia de facto: un management defectuos.

Ce-i drept, Reper 24 a discutat despre reabilitarea în valoare de 1 miliard de lei vechi a școlilor din Zăvoi, însă la acea vreme doar cu viceprimarul Doru Cârdei. Se pare că acest lucru l-a deranjat vizibil pe primarul Scorobete, cel care astăzi nu recunoaște acest lucru, dar spune că nu are nicio problemă să colaboreze cu orice cetățean din comună. Cineva minte și în speța managementului educațional de la Zăvoi, dar cine…nu știm nici noi.

 

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

56 Comentarii

 1. VIO

  Ai reusit sa-i strici weekend-ul primarului. Nu se poate sa mai traim astfel, nu este de inteles nici la institutiile unde marcheaza direct banu dar la o unitata de educare. Poate din acest motiv suntem tot mai slab pregatiti si mai putin educati. Cum precizati si in articol, avem posibilitatea sa schimbam noi ceva la alegeri, ma intreb: Ceilalti nu sunt tot ca ei? Nu fac tot la fel daca au fost educati de ei?

 2. Hoffa

  Demisia Grindeanu, marioneta de 2 bani esti o Rușine ! De la Sterpalescu nu mai avem așteptări

 3. Costica

  Ce inseamna sa fi interloop la primarie ? Inseamna sa iti trimiti sotia cadana la sef ca sa fi tu numit director. Asta inseamna sa fi interloop. Si dansatorii ….. muritorii, pe langa faptul ca au capusat bugetul local fiind toti distribuiti pe la servicii si directii sunt instruiti de miky priky primariky sa isi toarne colegii care nu au o parere buna despre comunistul lor sef, cu nostalgii de jun al brasovului, azi doar o epava de om, un caracter asa mic intrun comunist mare.

  1. Lucica

   Oameni fara caracter, cum sa-ti arunci nevasta in bratele primarului pentru cativa banuti ori o functie. Pentru ei si nevasta si functia si banii sunt temporari, poate tocmai vazand asta la ei, au fost alesi si acceptati de Stepanescu. Cu pareri de rau dar asta se intampla in toate institutiile din Caras, Consiliul Judetean nu se lasa nici el mai prejos. Pacat! De aceea suntem unde suntem. Multe valori ne pleaca din tara, iar cele care raman sunt mancate de sistem si de politicieni.

 4. Lucian Popa

  Ca de obicei, un articol sibiectiv. Cu timp in urma, mi-au placut unele materiale ce erau publicate in acest site, dar din pacate, stacheta este coborata de la o zi la alta. Deja se vede de la o posta ca ai ceva de impartit cu primarul. Ceva personal si asta nu trebuie facut public. Da foarte prost si total neprofi.
  Rusinica
  Lucian Popa
  Caransebes

 5. MIHAI GADEA

  Primarul asta sta in timisoara si ce Palat are acolo dar n-am vazut in presa nici-o poza cu ea ,sa vada oamenii cum Resita se distruge si casa primarului creste cu fiecare STUDIU DE FEZABILITATE efectuat , unde sunt investitori din parcul industrial ? Unde sunt tevile de la C.E .T ?

  1. george

   Unde sunt tevile ?
   La interpretul Aurel Marinescu in Tuareg , Audi A 5 si casa la Mosnita in Timisoara ….iar oamenii au fost dati afara .Ce face Dna?

 6. Roxana

  Ai dreptate ca acest om este foarte razbunator si cu un caracter foarte urat. Adica pe Bilt Valeria a schimbato din functia de directoare doar pentru ca in lista ei de prieteni a fost gasit Sergiu Taban, jurnalistul. Adica e o doamna Chirita la serv informatica ce are ca sarcina nu sa scrie vreun program mai acatari ci sa spioneze facebookul colegilor si sa rapirteze umila la mishu babanu. Alexandru Visinescu e copil mic pe langa rautaciosul de Mihai Babanescu. Primaria a devenit un clan de familie.

 7. inspirescu

  Bravo R24!Acest malefic personaj trebuie sa ajunga inapoi, la padure,unde zice ca este doctor!Sunt convins(stiu asta de la ei) ca mai exista alte cateva zeci de conducatori de unitati scolare care, desi sunt nemultumite , tac de frica!Stati ca vine iarna si tovarasu , impreuna cu specialistii lui, fac programul de economii la (ne)incalzire!

 8. Alin

  Vad ca inca nu au aparut pe site aparatorii lui mishu. Acesti dansatori care sunt obligati sa intre si sa scrie miseleste pentru al sustine pe edil, probabil sunt inca sub influenta etililor consumati aseara, pentru ca nu de putine ori au consumat in exces astfel de lichide asa incat abia au mai dus hora, daramite braul. Dar sa nu uitam sa facem vorbire si de sitemul de angajare de personal in cadrul primariei, unde surpriza ….. nimic nu este lasat la voia intamplarii. Avem aici un intreg sistem ticalosit astfel incat adevaratele valori nu au nici o sansa in fata rubedeniilor si a acestor dansatori angajati cu sutele in perioada domniei lui Mishu Babanu.

 9. alex

  Acest articol face inca odata daca mai este nevoie imaginea la care s-a ajuns la primaria Resita. La padure acest om a decimat tot ce se putea rade…chiar si acum are putere mare si dicteaza unde si cat sa se taie. Cat a fost sef de ocol si directie si-a plimbat amantele, finii, finele si lingai dupa el. Asteptam poze cu casa din Timisoara, firemele in care este implicaat si oamenii angajati in primarie pe relatii de rubedenie.

 10. Tudor

  Sunt oripilat de faptele comise de fostul drujbist șef care acum este “întaiul gospodar al orașului ” ,fapt care se vede din bunăstarea dânsului.Cine nu este supusul mai marelui gospodar fie că este femeie(cunoaștem că este fătălau) sau bărbat este executat fără drept de apel in stil pervers,caracteristic oamenilor fără conținut.Doamna Cristea sau doamna Bilt probabil că nu au îngenunchiat ori s-au împotrivit balelor care-i curg atunci când vede o femeie.Referitor la reședința din Timișoara.. întamplător am văzut-o(ghinion Mishule) si cred că ar trebui să o vadă si reșitenii,sunt curios dacă l-ar mai vota?Îmi pare rău că nu am făcut câteva poze dar dacă ajung prin zonă voi face si voi trimite chiar și obedienților închiriați care îl preaslăvesc.

 11. Jderul Frate

  Asadar corespondentul A3 Vali Popovici e un fel de ucigas-media simbriasul lui Mihai Malai Viseazul: pe unii ii executa si pe altii ii pupa-n dos. Rusine!

  1. DaNA

   Cand o sa-si faca treaba Curtea de Conturi??????????????
   La multe institutii au fost considerate aceste contracte de publicitate cu ziarele si televiziunile locale.
   Ma intreb primariile Resita si Caransebes de ce fac inca plati catre acestea daca sunt ILEGALE.
   Inteleg, sunt conduse de masoni, dar pana cand SI CAND SE VOR SESIZA INSTITUTIILE ABILITATE SA STOPEZE ACESTE LUCRURI???????????????????????????????????????????

 12. Dragos

  O cunosc pe dna doină și o felicit ca a avut curajul să spună lucrurilor pe nume, implicarea acestui măgar în activitatea insp școlar, de fapt grindeanu pus de psd, și mocioalca , mină liberă lui stepanescu, doar i a adus voturi !!?? Și spera ca și 2016, să fie de succes, se înșela cu acest pădurar netrebnic, prea suna a politic tot ce se întîmpla, ori aceste imixtiuni sunt abuzuri crase, ale primarului numai așa știe să conducă,?a terminat acest oraș si la propriu și la figurat, să se duca la pădurea lui la ruscă ca totusi de aici ar trebui să fie timpit sa mai suga
  ceva, oare nu vede ca nu mai este dorit ? Trăiește în altă lume? Nu are nimic sergiu cu el! Scoate in evidenta niște realități crude dar adevărate!! Cine să scrie aceste fapte celelalte ziare slugarnice? In care oamenii nu au incredere ?sau mergem pe principiul cine mă plătește este sefu,l?marele gospodar al orașului pe șantierele altora, ne laudam cu plingeri penale. Nu tin de cald tov utc ist ! Cînd ți se cere sprijin arunci pisica la consiliul județean ! atunci ce rol de marionetă joci? Luați va de mină și plecați! Continuați această celulă la Caransebeș, poate găsim și noi niște resiteni cinstiți și respectabili care să ne reprezinte cu onoare din2016! Să numai faceți ce ăți făcut cu Reșița pe unde o ti ajunge,frați cu chebutiu! RUSINE!!!?

 13. drumes

  Hai sa cerem si opinia altor parinti nenultumitu. Stiu cel putin dous cazuri in care ” doamna director s-a purtat extrem de urat cu copii si cu parintii, iar copii su fost mutati din aceasta unitate. Angajatii care par ca ii sar in aparare nu este decat unul sau una de ls contabilitate cu care practic face si desface. Numsi naivii o cred si pe ea si pe tine Sergiulica . Cat esti tu de jurnalist tot asa este de profesionista este si doamna”.PS parca Aquacaras are datorii si conturile blocate. Pentru tine sre totudi bani de publicitate?Esti disperat ca ramai fara sponsor, iar primarul a refuzat sa se lase amagit de Petrescu?

 14. dan

  Marea directoare pe care o aperi este o mahalagioaica de prima clasa. O intereseaza numai problemele private ale colegilor. Cat priveste mizeriile scrise despre primar, de sub puplana sefei tale de partid, ai ajuns o sluga obedienta a celor care au nenorocit un judet de 20 de ani. Articolele sunt din ce in ce mai jegoase, ilustrand ura care o ai fata de primar si functionarii primariei. Nu castigi nimic cu asta, ci dimpotriva iti arati caracterul. Articolul tau reprezinta atac la persoana. Rusine, rusine faci jurnalistii de ras.

 15. drumes

  P.S. Atentie Tabanica cu afirmatiile facute pe langa atacul la persoana cred ca sunt intrunite si elementele constitutive ale insultei si calomniei. Vezi sa nu se lase cu daune morale.

 16. Alin

  Ce vi-am spus …… s-au trezit dansatorii de prin barzava si au sarit in apararea comunistului. Cam tirziu sau trezit dar sau trezit totusi. Vezi tu cand esti angajat pentru cat esti de slugarnic si nu pentru cat esti de competent nu ai ce sa faci, cand isi da seful pantalonii jos trebuie sa sari la comanda. In fine ….. lupitorii de afise ai acestui edil, acesti dansatori de mana a doua ce pleaca in deplasari sa se zbenguie putin pe banul public si in timpul programului de lucru nu au mai citit legea; probabil de aia nu stiu ca infractiubea de calomnie e scoasa din codul penal. Dar, daca ma uit la cuvinte si la stilul de exprimare vad ca la un moment dat scrie insusi Mihai Babanul si chiar ameninta cu plangeri penale. Mi se pare foarte interesant acest aspect, deoarece zilele trecute DNA facea referire la marile dosare soldata cu arestari si unde precizau ca ce a dus la aceste arestari erau tocmai denunturile facute de catre fostii a gajati dupa ce acesti tirani si-au pierdut puterea. Deci draga Misule, daca ai nesansa sa pierzi alegerile anul viitor te vei trezi cu plangeri penale pe banda rulanta probabil si nu stiu cat timp te va mai putea apara prietenul tau talpes

 17. alina

  Sergiule, esti innebunit si tu si sleahata ta de portocalii ca ramai fara sponsorul Aquacaras. Suntem curiosi care pe cine a sponsorizat firma de casa a Pnl – Pdl si cati angajati are. Se sparge buboiul si curge numai puroi. Suntem alaturi de tine Stepanescu. Ai facut multe pentru Resita. Avem incredere in tine.

 18. Liviu

  Cazul seamana cu cel de la Craiova si Iasi!
  Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiovei, este cercetata de DGA intr-un dosar in care este acuzata de santaj si instigare.
  Dosarul a fost deschis in martie 2013 ca urmare a demiterii directorilor Liceului Henri Coanda, Mihai Dragu si Marius Tita, sustin surse juridice citate de Evenimentul Zilei.
  Anchetatorii suspecteaza ca Lia Olguta Vasilescu ar fi exercitat presiuni asupra inspectorului general ISJ Dolj, Georgica Bercea, pentru schimbarea celor doi directori. Primarita l-ar fi amenintat pe Bercea ca daca nu face ce i se cere va fi inlocuit cu finul ei, inspectorul scolar general adjunct, Nicusor Cotescu.

  Cei doi directori care trebuiau demisi sunt cei care au facut publice, in martie 2013, informatiile potrivit carora cativa elevi de clasa a VIII-a s-au filmat facand sex pe terenul de sport.

  In acelasi dosar mai sunt cercetati alti doi inspectori scolari pentru abuz.

 19. Dan-Alioşa Ulici

  Fostul meu prieten Sergiu Taban şi-a transformat ziarul online Reper24… în ATAClaSTEPANESCUnonSTOP….:)))))))
  Vorba unuia de mai sus… CE-AI FOST … şi UNDE-AI AJUNS…:)))

 20. Tudor

  Văd că postacii drujbistului s-au trezit…sunt curios dacă și ei fac parte din tagma celor care își oferă cu bună știință soția mai marelui guru.Măcar închipuiți-vă acest scenariu poate așa vă dați seama pe cine susțineți.

 21. Alin

  Tudor esti bestial ….. tocmai le-ai bagat mortul in casa la postacii sterpelisti. Acum o sa isi dea si ei seama ca au fost promovati doar pentru ca urmeaza sa le fie aranjata prietena sau chiar nevasta. Cum dracului sa te bucuri ca esti promovat cand tocmai nevasta trebuie sa duca greul promovarii. Ce om trebuie sa fi, asa incat cu buna stiinta sa te bucuri la un post in timp ce nevasta trebuie sa faca plata…..

 22. aurel

  Incompetența acestui om este depașita doar de răutatea și orgoliul care sălașluiesc în el. Este o opinie subiectivă formată din experiențe anterioare si garantat nu mă plătește nimeni să o exprim.

 23. Boby

  Era o melodie cu gugulan cu car cu mere in care acesta spunea sa da orisice i sar cere dar niciodata pe a sa muiere. Mai oameni buni, muierea ar trebui sa fie un lucru sfant, nicidecum o moneda de schimb pentru un post, fie el si de director. Ati pierdut simtul realitatii….. daca azi va f… nevasta, maine cu siguranta o sa va f… urmasii si poimaine o sa va f… chiar si pe voi. Va atrag atentia ca nu sunteti pisici ca sa aveti 9 vieti, aveti doar una si daca va lasati f…. cu buna stinta, exact asa o sa si terminati…. adica, ca si neste fu…. Rusine sa va fie pt ca sunteti o veritabila pleava a societatii.

 24. Tiby

  Stiti voi ceva dar nu stiti tot. Vorbim aici de o casa de vacanta la rusca, doua vile ….. nu una la timisoara si apartament la londra. Si toate astea din indemnizatia umila de demnitar al unui oras mizerabil. Ascultati la mine, daca vedeti aceste nedreptati si stati cuminti deoparte nu sunteti victime…… ci sunteti complici. La acestea mai adaugati un mercedes si un bmw nou noute si toate astea din cresterea animalelor asa cum declara babanu.

 25. Tudor Deaconu

  Cand se va termina mansardarea de la Liceul de Arte din Resita?!?…

  Este un proiect pe care l-am initiat cand eram Directorul acestei institutii, iar prof. Nicolae Ungar tot in calitate de Director a vrut sa-l finalizeze, dar… De cativa ani buni Sala profesorala a devenit sala de clasa, Cabinetul de matematica este Sala profesorala, iar in salile de clasa pentru cultura generala ce se afla in Corpul B, orele de cultura generala se desfasoara printre vocalize, acordari si sunete ale instrumentelor de suflat sau instrumente cu coarde care nu au spatiu suficient pentru orele de specialitate…
  Am vrut sa ridic aceasta problema in Sedinta Colegiului Prefectural in care am participat in calitate de Director al Casei Corpului Didactic Caras-Severin, dar nu a sesizat nimeni dorinta mea de interventie care probabil l-ar fi deranjat pe “Generalul”, care a prezentat Situatia investitiilor in invatamant… Oricum il deranjase replica mea din Sedinta anterioara cand a fost analizata activitatea CCD CS si am ridicat problema spatiului din aceasta institutie si nu numai… Multumesc mass-mediei care mi-a fost alaturi, dar oricum “EI” fac tot ceea ce vor interesele si orgoliile lor… sub masca performantei si calitatii, care le-a dovedit-o nu o singura data ca nu au avut dreptate… Va veni candva judecata Divina…

 26. Petru

  Domnule “reporter” in afara injuraturilor traditionale catre primarie sa fie si ceva suparare personala? Aveti cumva copilul la Gradinita in discutie? Nu de alta dar sunteti un pic prea in tabara hulitorilor, ar fi de dorit la o “investigatie jurnalistica” sa fie prezentata si celalalt punct de vedere… ca nu reiese din articol motivul, sa-i zicem, oficial…

 27. Hasdoio

  Deci pupincuristii dlui in cauza sunt vreo 3-4=drumaru serafinu, dan capitan de pai, alt dan alibeg (p)ulici si o mironosita alinuta!Vai de capul vostru, uitati-va cati sunt ceilalti, slugilor!

 28. dorin

  Stati linistiti pedeleilor ca nu veti ajunge din nou sa sifonati banul public. Parca fostul primar Pnl este acum la popa sapca pentru Km 8, si centrul civic. Cu cat injurati mai mult cu atat deveniti mai gretosi. Sunteti disperati ca marele guru e terminat iar principalul sponsor Aquacaras e pe duca. O sa te duci in cap Sergiule impreuna cu lacustele portocalii.

 29. gabi

  Cu cat te plateste Vali Rusu si Schelean sascrii asemenea minciuni. In primarie sunt oameni respectabili si nu este harem cum insinuezi. Ai ajuns in ultimul stadiu de degradare morala. Sa iti fie rusine si tie si celor care jignesc toate femeile din acesata institutie. Mama mea lucreaza la primarie si este o femeie cinstita care isi castiga painea corect. Sa va fie rusine pentru asemenea mojicii. Sa stii ca cine scoate sabia, de sabie va pieri

 30. Gica talent anticontra

  Dan-Aliosa (P)Ulici roade la oase pe modul angro de la Primar…are limba aspra saracul de el la cat a purtat-o prin toate zonele…ce parere obiectiva sa ai de la lingaii Primarului, ca sa ai o astfel de parere trebuie sa ai un anumit grad de inteligenta si raspundere sociala ,ori ei nu au fost angajati pe baza de concurs in Primarie, pe baza de competente profesionale.
  Ma uit la Resita,la ce a fost inainte si ce a ajuns in timpul mandatului Tov. Stepanescu, si ma intreb ce face DNA-ul?!
  Alte discutii sunt de prisos

 31. "UN RESITEAN"

  Au aparut si tonomatele domnului primar platiti la negru de primar sa atace pe cei ce il critica pe Imparatul lor MIHAI STEPANESCU am si eu mai multe intrebari pt domnul Primar – cate locuri de munca a creat pt acest oras de 8 ani de cand a preluat Primaria Resita ? – cati investitori seriosi au venit in Resita ? – cu ce ajuta firmele din Resita ? – cum a reusit sa bage atatia bani in echipa de footbal si acum o distruge facand pe cinstitul? – cum a reusit sa isi faca o VILA IN TM SI DE CE IN TM si nu in Resita unde este primar? – cum reuseste sa isi tina fiica in Anglia din salar de bugetar si venit de la un salon de infrumusetare etc etc. …. Sa raspunda pupincuristi tonomatele domnului Primar cum reuste el sa se IMBOGATEASCA SI ORASUL SA SARACEASCA DIN 2008 -2015 orasul a saracit asteptam raspunsuri clare

 32. varu Matei de la TM

  Gabi, stai linistita, nu-i vorba de mama ta , o femeie respectabila de peste 50 de ani!Padure tanara trebuie, nu copaci pt. taiere!

 33. Sergiu Taban

  Doresc sa multumesc cititorilor care au comentat pe marginea articolului. In aceeași măsura si criticilor articolului. Niciodată un jurnalist care va încerca sa facă lumina nu va fi acceptat de toate părțile, mai ales de părțile unde a creat deranj. Respect pentru toate părerile, pro sau contra. Libertatea de exprimare trebuie sa primeze, fiind inviolabila!

 34. drumes

  Tabanel vad ca la cenzura te pricepi nu iti place critica. Repet nu ai reusit sa devii mare sfetnic la primarie.Ai fi vrut sa capusezi aceasta institutie asa cum ai facut cu Ucmr cu Chebutiu si cum faci inca cu Squacaras.Atentie la publicitate. Apropo ce nu te-a ajutat capul sau nevasta

 35. plusica

  Tare bine arata aceasta doamna Cristea astfel incat sa curga balele unui barbat dupa ia. Deh Tudor gusturile nu se dicuta. La mai mare. Vezi octogenare

 36. Ciprian

  E normal sa fie aparat primarul de angajatii lui deoarece ii mituieste cu ajutoare sociale de urgenta… E foarte grav ce face acest individ. Si se poate demonstra asta cu acte in regula. Aici intra si angajatii de la asistenta sociala, care-s tot de-ai lui

 37. Dragos

  “Libertatea de exprimare trebuie sa primeze” … ha ha ha … ce vreajeala ai … de ce nu ai lasat comentariul meu ? hai baieti astia de il unflati pe sergiu … spuneti sa puna comentariul meu daca e un baiat valabil

 38. Ovidiu

  Sergiulica nici nu sti cat de mic incepi sa fi !! Poate ar trebui sa ne punem anumite semne de intrebare legate de integritatea persoanei care a scris acest articol si am sa pun si eu o intrebare daca tot acest minunat “Tovaras” Taban face referire la libertatea de exprimare : Care au fost sumele incasate de catre Reper 24 de la Ucmr si de la AquaCaras si pentru ce ? Nu m ar mira sa zica ca Primarul Resitei a rapito si pe Elodia sau ca Primaria Resita este responsabila de falimentul Uzinei Constructoare de masini Resita. Oare chiar ne consideri pe toti o adunatura de prosti pe care ii poti manipula asa cum iti convine tie? Rusine sa ti fie penalistule dar cred ca e o trasatura de familie nu e asa ????

 39. Sergiu Taban

  Am sa răspund cu toată transparenta: niciodată Reper 24 nu a beneficiat de vreun leu din partea UCM Resita. Cu societatea Aquacaras avem relații contractuale exact așa cum au si publicațiile Expres de BANAT, Argument CS, Infocs.ro, BANAT TV, etc. Spre deosebire de aceste publicații amintite REPER 24 nu are niciun contract agreat cu primăriile darnice: Primaria Resita si Primaria Caransebes. In familia mea nu exista si nu a existat nicio persoana care sa aibe sau sa fi avut probleme cu legea. Continuați sa dezinformați, lumea face diferența intre adevăr si rea credința

  1. Ovidiu

   Cu aceeasi transparenta revin si iti spun :
   – Oare cine este principalul actionar de la reper 24 , nu Sergiu Taban , nu aceasta persoana a fost consilierul marelui Chebutiu si umbra acestuia ani si ani sau sa inteleg ca te delimitezi de reper 24 ?
   – Te felicit ca totusi cunosti legea pentru ca conform acesteia prin familie se intelege sot, sotie si copii aflati in intretinere, desi la tine nu e cazul, dar te rog sa iei in considerare faptul ca ai parinti, ai bunici, nu ai fost adus de barza din filmul Pacala. Iti recomand lecitina si un studiu mai aprofundat la arborele tau genealogic.Sper sa ai bunavointa si sa demonstrezi ca esti un jurnalist, asa cum te intitulezi si sa publici acest comentariu.

 40. Sorin

  Ce sa ne asteptam noi de la limitatul asta de Mishu. Sa conjurat cu alti mediocrii ca si el si cu astia defileaza. Mai e si Tatian Catanescu in biroul caruia sunt invitati antreprenorii pentru discutii tehnice deoarece in paranoia gandului sau suspecteaza ca biroul lui are o acustia modificata. Acest Tatian pana la urma nici nu avea nevoie sa ajunga la mana…. pardon mana lui, pt ca in zilele bune sotul facea bani grei prin combinatul siderurgic, dar ia consumat pe bautura si jocuri de noroc si acum a ajuns sa milogeasca la micul ayatolaf. O sa va fie destul de greu sa scoateti basmaua ca prea ati subjugat interesul public celui personal si nici noi nu este prosti. Mai putin, mai putin si vom ajunge la momentul adevarului

 41. Muma Omida

  Am o viziune, am o viziune ……. liniste, liniste ……. parca vad aievea……. liniste, se aude se aude ….. e luna mai 2016, sunt alegeri sunt alegeri si castiga …… castigator este este este …… vad foarte clar Va castiga Misu ….. Da vad foarte clar acum …m.. Va castiga Misu tot asa cum a castigat si Ponta. Bravo misule…… acum iati jucariile, slugile si lasane

 42. Maria Oghesco Ultradingo

  Poezie in grai popular

  Slugile in loc seaduna
  Nui a buna nui a buna
  Caci apare pe divan
  Tocmai Mihnea cel Baban
  Este mare agitare
  Si se naste ontrebare
  Ce sa fie ce sa fie ?
  Un om mort cu scu.la vie
  Sa fereasca sfanta soarta
  Diunul viu cu scu.la moarta
  Si se-aude can oras
  Este micul sarb poznas
  Ce aduna panselute
  Ca sa faca coronite
  Celui mai mare mparat
  Sa nu fie suparat
  Ca dusmani sar la el
  Si spun ca este misel
  Dar acum in incheiere
  E o strofa ce se cere
  “Unde esti tu tepes doamne
  Ca punand mana pe ei
  Sai imparti in doua cete
  In smintiti si in misei
  Si in doua taberi large
  Cu dea sila sai aduni
  Sa dai foc la puscarie
  Si la casa de nebuni”.

 43. Ghita

  vad pe aici multe prostii, nu inteleg de ce cei care comenteaza nu comenteaza la subiectul articolului. Ma uimeste faptul ca nu suntem in stare sa ne spunem punctul de vedere despre anumite subiecte, ne place in schimb barfa si sa ne denigram unii pe altii..asta o sa ne duca la progres!!!!

 44. doru

  Un articol plin de ura si minciuni marca Sergiu Taban. S-a inhaitat cu scandalagioaica de directoare si cu penalul Bresneni. Doi oameni de vaza ai municipiului. La ce prostii am citit in articol si comentarii cred ca unii sunt disperati ca numai sunt bagati in seama.

 45. Tony

  Nu mai scrie nimeni nimic de primarul por.no ? Ai vazut mai primare cate vizualizari are aceasta stire ….. vreo 5000. Ti se cam clatina scaunul bre ! Si la comenturi in afara de balerinii tai de serviciu care scriu pe genunchi in buda, nu prea te mai sustine nimeni.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei