Primarul Torma „sare” la gâtul postacilor! „Vă plătiți taxele și impozitele conform legii?”

modelmic

Edilul din orașul de la malul Dunării explică într-o postare pe Facebook starea precară de pe aleile circulabile, atât cele pentru autoturisme, dar și pentru cele pietonale din orașul din Clisura Dunării. Primarul Torma spune că aceste neajunsuri au fost tolerate timp de 27 de ani, iar starea acestora s-a deteriorat în special în cei 12 ani de administrație Lupu.

În așteptarea primăverii și odată cu dezghețul, din păcate, reîncep problemele legate de aleile circulabile, atât cele pentru autoturismele, cât și cele pietonale. Așa cum știm, aceste probleme au fost tolerate 27 de ani și, mai ales, în cei 12 ani de mandat ai primarului de tristă amintire Lupu. Apariția unei schimbări a făcut ca speranțele să apară și să ne dorim o modificare a acestei situații” este mesajul de început pe rețeaua de socializare a primarului Torma.

Cum edilul orașului Moldova Nouă are și contestatari, Torma le reamintește acestora că problemele pe care orașul le are nu pot fi rezolvate peste noapte, nici dacă în cele 7 luni de când a preluat frâiele administrației din orașul de la malul Dunării, bugetul primăriei ar fi cel cumulat din cei 27 de ani. Mai mult, primarul Torma îi demască pe cei care-l contestă că aceștia nu ar fi la zi cu plata taxelor și impozitelor datorate bugetului local.

Cei 27 de ani nu pot fi reparați nici dacă ai buget în 7 luni, ca atare mulți dintre «curajoșii» de după Iunie erau «mielușei» până acum. În plus, trebuie buget și pentru mulți dintre ei, fie personaje fizice sau juridice, le pun o întrebare: Vă plătiți taxele și impozitele conform legii????????

Răspunsul este oferit tot de către edil: „Răspunsul vi-l dau eu: foarte multi nu plătesc, printre care și unii din «postaci»”

După ce face o radiografie a stării de fapt a administrației pe care a moștenit-o de la predecesorii săi, Torma recunoaște că a avut momente în care a avut tendința de a renunța și de a se întoarce la afacerile familiei, însă de fiecare dată i-au venit în minte speranța pe care a văzut-o în ochii oamenilor în seara alegerilor din vara anului trecut.

De 7 luni încerc să  dezleg acest “ghem de probleme ” pentru a începe să pot construi. Au fost momente în care am avut tendința de a renunța și de a imi vedea de viața mea liniștită de înainte de a fi Primar. Dar de fiecare dată mi-a revenit în memorie ziua de 5 Iunie și speranța din ochii concetățenilor și a celor care au votat Adi Torma. Am luptat cu un sistem mafiot și am reușit să trec de o bariera (cu ajutorul dumneavoastră)

Însă primarul nu renunță, sau cel puțin așa lasă să se înțeleagă din finalul postării, ba mai mult, acesta le transmite concitadinilor săi un mesaj de luptă și încurajare.

Este început de an și încă pot spune că este început de mandat …. într-adevăr este greu dar mesajul este clar: Vom pune orașul pe linie de plutire și vom face din Moldova Nouă un oraș european! Important este să nu uităm de unde am plecat cu aceasta reconstrucție!!”

John GAVRILESCU

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei