Schelean, indignată că amendamentele liberalilor au fost respinse! Au cerut 70 de milioane pentru Caraș-Severin și nu au primit nimic!

modelmic

Parlamentarii liberali din Caraș-Severin au depus mai multe amendamente la legea bugetului, amendamente ce ar fi adus beneficii pentru Reșița, Caransebeș și Băile Herculane, toate fiind însă respinse de majoritatea parlamentară. Valeria Schelean și Marcel Vela susțin că amendamentele lor au fost respinse pe linie strict pe motive politice. 

„În ceea ce privește județul nostru, atât eu, cât și d-nul senator Marcel Vela, am cerut bani, de exemplu, pentru continuarea lucrărilor la  grădinița cu program normal, prelungit și creșa din Cartierul Moroasa din Reșița, modernizarea drumului de acces și străzilor din cartierul Poiana Golului din municipiul reședință de județ, am cerut finanțare pentru stingerea arieratelor Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș, pentru reabilitarea unor obiective din Centrul Imperial Istoric sau a Pieței Agroalimentare din Băile Herculane. Însă toate au fost respinse pe linie! Ce nu înțeleg parlamentarii puterii este faptul că acestea nu sunt cerinţe politice, ci  solicitări ale locuitorilor acestui județ. 

Reprezentanții puterii înțeleg să facă o politică discriminatorie și inechitabilă, pe criterii strict politice, altfel nu-mi explic cum pot respinge toate proiectele, pe bandă rulantă, fără să facă un minim de efort și măcar să le studieze, să verifice stadiul în care se află unele dintre lucrările pentru care am cerut finanțare. S-au comportat cu aceeași aroganță cu care ne tratează pe toți de la instalarea lor în funcții!”, afirmă deputatul Valeria Schelean.

În total, parlamentarii liberali de Caraș-Severin, senatorul Marcel Vela și deputatul Valeria Schelean, au formulat 14 amendamente la Legea bugetului de stat pe 2017, care însumau aproape 70 de milioane de lei pentru diferite proiecte din Băile Herculane, Reșița și Caransebeș.

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei