PREMIERĂ. Bicicleta cu numărul 2.500.000, asamblată la fabrica de biciclete din Reșița

biciclete velocity

După aproape nouă ani de activitate în asamblarea bicicletelor, VeloCity – fabrica de biciclete din Reșița bifează o nouă premieră în domeniu, bicicleta cu numărul 2.500.000 fiind asamblată joi, 30 martie 2017, în fabrica reșițeană.

Asamblarea bicicletei cu numărul 2.500.000 marchează, în primul rând, depășirea unui nou jalon numeric, de cantitate. Evenimentul reprezintă însă, în egală măsură, recertificarea faptului că bicicletele reşiţene îndeplinesc ridicatele standarde de calitate ale pieţei Uniunii Europene căreia i se adresează cu precădere, constituindu-se totodată într-un imbold pentru realizarea volumelor ce urmează a fi produse şi livrate, în ritm susţinut, până la sfârşitul anului.

Pentru echipa VeloCity – Fabrica de biciclete, momentul a evocat reuşita iniţiativei care a prins viaţă în 28 octombrie 2008, odată cu asamblarea primei biciclete. În baza unui contract de colaborare pe termen lung pentru producţia de biciclete şi subansamble încheiat cu unul dintre cei mai mari jucători pe piaţa europeană de articole sportive, fabrica reşiţeană a asamblat și livrat până în prezent 2,5 milioane de biciclete purtând eticheta „Made in Romania“.  Anterior, în cadrul acestei colaborări am mai consemnat: asamblarea bicicletei nr. 500.000 în 15 august 2011, a nr. 1.000.000 în 2 aprilie 2013, a nr. 1.500.000 la 18 august 2014 și a nr.2.000.000 în 24 decembrie 2015. În aprilie 2013, compania s-a transformat în societate pe acţiuni sub numele de NextCity, cu păstrarea brandului VeloCity, cu care fabrica din Reșița s-a impus pe piața de profil.

NextCity, membru activ al European BicycleManufacturers Association, este lider național în domeniul fabricaţiei de biciclete acoperind, în acord cu statisticile CONEBI – Confederation of the European Bicycle Industries, circa 45% din producţia de biciclete raportată de România și unul dintre marii producători de biciclete din Europa.

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei