Electrocasnice noi, în schimbul celor predate în campania de colectare organizată mâine la Reșița! Vezi ce premii sunt puse la bătaie!

modelmic

Reșițenii care doresc să scape de aparatele electrice și electrocasnice vechi sau defecte pot profita de campania de colectare organizată la mâine de Primăria Reșița și de Serviciul Local de Colectare. Mai mult, toți participanții la campanie vor fi recompensați cu un bilet la tombolă, având posibilitatea să câștige unul din cele 17 premii puse la bătaie de organizatori. 

În cadrul campaniei, vor fi deschide sâmbătă 12 puncte provizorii de colectare, în următoarele locații: Şcoala  Gimnazială Nr.7, Parcul  Siderurgistului, Colegiul Tehnic, Colegiul Naţional „ Traian Lalescu”, Şcoala  Gimnazială Nr.9, Şcoala  Gimnazială Nr.2, Centrul de colectare RoRec de pe str. Căminelor intersecţie cu Al. Albăstrelelor, Câlnic – Căminul Cultural, Cuptoare – Căminul Cultural, Ţerova – Căminul Cultural, Doman – In curtea fostului atelier, Moniom – Căminul Cultural.

Cetăţenii care doresc să predea un aparat voluminos pot opta pentru preluarea acestuia de la domiciu, fiind rugați să sune la unul din următoarele numere de telefon: RoRec –  0800444800 – număr apelabil gratuit din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă sau 0751302119, Primăria Municipiului Reşiţa – 0255/211692 interior 173, 0255/210258. Liniile telefonice vor fi deschise până sâmbătă inclusiv, între orele 09:00 și 15:00. Pentru instituții și agenți economici, la preluarea GRATUITĂ de la sediu se întocmesc Procese verbale de scoatere din uz a echipamentelor electrice și electronice vechi sau defecte.

Pentru obiectele predate participanţii la campanie vor primi bilete de tombolă. Tragerea la sorţi  va avea loc în ziua de 3 aprilie 2017 , la sediul Primăriei Reşiţa, sala de şedinţe ora 12:00. Premiile oferite în această campanie sunt: frigider  – 1 bucată; cuptor cu microunde digital -1 bucată; aspirator bagless – 2 bucăți; cafetieră – 5 bucăţi; fier de călcat – 4 bucăți; mixer – 4 bucăţi.

În categoria ECHIPAMENTELOR ELECTRICE ŞI ELECTRONICE (DEEE), intră deşeurile provenite de la:

 – Aparate de uz casnic de mari dimensiuni : frigidere, congelatoare, maşini de spălat rufe, uscătoare de haine, maşini de spălat vase, maşini de gătit, sobe electrice, plite electrice, cuptoare cu microunde, aparate electrice de încălzit, radiatoare electrice, alte aparate de uz casnic de mari dimensiuni utilizate pentru încălzirea camerelor, a paturilor şi a scaunelor şi fotoliilor, ventilatoare electrice, aparate de aer condiţionat.

- Echipamente de larg consum: aparate de radio, televizoare, camere video, aparate video, amplificatoare audio

- Aparate de uz casnic de mici dimensiuni: aspiratoare, aparate de curăţat covoare, alte aparate de curăţat, aparate de cusut, tricotat, fiare de călcat, aparate de prăjit pâine, friteuze, maşini de măcinat cafea, filtre de cafea, cuţite electrice, aparate de tuns părul, uscătoare de păr, periuţe de dinţi, aparate de ras, aparate pentru masaj şi alte aparate de îngrijire corporală, ceasuri deşteptătoare, ceasuri de mână, cântare.

- Echipamente informatice şi de telecomunicaţii : unităţi centrale, minicalculatoare, imprimante, calculatoare personale (inclusiv unitate centrală, mouse, monitor şi tastatură), calculatoare portabile (inclusiv unitate centrală, mouse, monitor şi tastatură), calculatoare mici portabile (calculatoare foarte mici, portabile cu ecran sensibil- notebook), calculatoare electronice, imprimante, fotocopiatoare, maşini de scris electrice şi electronice, calculatoare de buzunar şi de birou, faxuri, telexuri, telefoane, telefoane fără fir, telefoane celulare, roboţi telefonici, baterii de orice dimensiuni.

- Unelte electrice şi electronice : maşini de găurit.

- Jucării : trenuri electrice sau maşini de cursă în miniatură, console portabile de jocuri video, jocuri video.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei