A încetat din viață Constantin Radu, fost prim-secretar al județului și primar al Caransebeșului!

radu constantin

În data de 29 martie 2017, s-a stins din viață fostul prim-secretar al județului Caraș-Severin din 1989, Constantin Radu, la vârsta de 74 de ani.

Economist la bază, născut în localitatea Scurtești, județul Buzău,  la data de 23 iulie 1942, Constantin Radu a deținut de-a lungul timpului mai multe funcții importante în administrația județeană.

Constantin Radu a fost de-a lungul timpului secretar al UTC-ului în perioada 1970 – 1977, a condus destinele municipiului Caransebeș vreme de aproape 7 ani, fiind și secretar al acestui oraș și a fost numit prim-secretar al județului Caraș-Severin în anul 1989.

Constantin Radu se desparte astăzi pentru totdeauna de fiul său Șerban și de cei doi nepoți pe care i-a îndrăgit nespus Călin și Mihai.

Constantin Radu va fi condus pe ultimul drum astăzi, 31 martie 2017, la ora 14, de familie și cei care l-au cunoscut, la Cimitirul Nr.7 din Reșița.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei