Portofoliu nou pentru Marcel Vela: „ministrul“ Banatului Montan!

modelmic

Fostul ministru al afacerilor interne, senatorul liberal Ion Marcel Vela nu pierde niciun moment atunci când vine vorba de promovarea pitorescului ce abundă județul Caraș-Severin. Despre frumusețile naturale ale Banatului de Munte, Vela a postat în nenumărate rânduri o serie de imagini, descrise în cuvinte alese, fiind cu siguranță unul din promotorii turismului din această zonă a României.

De la zona gugulanilor din Armeniș de unde s-a ridicat la vârful politicii, la Clisura Dunării, Cheile Nerei, muntele Mic sau Semenic, la Ochiul Beiului, Ion Marcel Vela încearcă să folosească notorietatea de care beneficiază pentru promovarea locurilor pitorești de care se bucură Caraș-Severin-ul. În cea mai recentă postare pe această temă, senatorul Vela a ținut să le transmită celor ce îi sunt urmăritori pe pagina de socializare despre proiectul său personal legat de realizarea unui videoclip de promovare realizat pe plaiurile pe care le intitulează generic „acasă“:

Dragi prieteni,

Se vorbește mult despre turism zilele acestea, despre destinații de vacanță, locuri frumoase din România sau din afara granițelor, despre oferte avantajoase și pliante seducătoare.

Pentru că Dumnezeu a binecuvântat România cu locuri minunate, trebuie să le lăudam și noi pretutindeni, iar cei ce se întorc din orice destinație externă, să poată pune cărămizi pentru mai bine.

Aici, acasă!

Mi-am propus ca în perioada următoare să realizez un clip de promovare al județului Caraș-Severin, un fel de Elveție a României, pentru că mi-am dat seama că foarte mulți români, dar și cetățeni străini, nu au ajuns aici niciodată și nici nu știu ce comori turistice ascunde Banatul de Munte.

Deorece lucrurile mărețe nu se fac niciodată de unul singur, vă invit să îmi spuneți dumneavoastră locul favorit din Caraș-Severin și nu numai.

Vă încurajez să îmi trimiteți și fotografii…pentru ca la finalul clipului să avem cu toții o contribuție.

Voi reveni cu detalii pe parcurs“.

Salutăm inițiativa senatorului Ion Marcel Vela și considerăm că este de bun augur ca oamenii care s-au bucurat în peregrinările lor de frumusețile acestei mirifice zone a Banatului de Munte și care au reușit prin carierele lor să devină modele la nivel național și chiar internațional, să nu uite nicio clipă de obârșie, de vatra satului, de copilăria din Banatul de Munte și să promoveze aceste locuri minunate, binecuvântate de Dumnezeu.

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

10 Comentarii

 1. Slalom printre ******

  Pardon, cel mai jalnic fost ministru ar trebui să se ascundă de rușine pentru modul cum a ,,gestionat ” așa zisa criză plandemică, bătaia de joc numită,,STAȚI ÎN CASĂ PROȘTILOR, PENTRU CA NOI SA FURĂM SI SĂ VINDEM ROMÂNIA LA BUCATĂ “.M-am săturat să văd că presa ridică în slăvi neamurile proaste și hoții din politichia de rahat din România. Rușine mass media că vă vindeți pentru doi bani găuriți, încoronând astfel de specimene rușinoase și gretoase.

 2. Misu

  Nu bate bigaru in cuie , acest nenorocit ! Foarte promovat în presa locala ! Și cum zâmbește el mereu….asa cu toti dintii …top gun. Vindizăl dă armenisss

 3. Gogu

  Se promoveaza el, nu ii este rusine ? Nu a facut nimic pentru turismul din banat, ca si acel fost ministru al turismului.Rusine parvenitilor!

 4. PeNeLeu

  Sa va fie rusine ca va tot luati de cel mai senzational politician din CS! De ce e impostor??? Impostori sunt Tom Cruise si Vin Diesel ca au furat ochelarii si jeaca de piele cand au fost în vizita la Armenis si au devenit apoi celebri cu TopGun și alte mizerii, fara sa il mentioneze pe Marsell. Hai mai spune tata…cum e cu Mica Elvetie? Sa moara dusmanii de ciuda cat de bine ne promovam pe feisbuci.

 5. Carasanul

  Sa imbogatit din manevre si Furturi din bani publici, un om fals , una vorbeste alta gandeste , doar rau a facut acestui Judet. La pacalit iar pe Popa sa conduca PNL CS sa negocieze si el un post de ministru in viitorul guvern. Rusine top gun Vela ai omorat foarte multi oameni in timpul pandemiei, inclusiv pe sotia preotului din Maureni care nu a beneficiat de tratament din cauza terori impuse de tine, ce iti mai placea cu elicopteru si noi in casa.

 6. Daca

  Ii pui și sapca e mai sus decât creasta montană din spate , da cu capu-n nori . Chiar deasupra ! Mare noroc am avut cu un asemenea politician. Si frumos , da și ďăștept!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei