Polițist acroșat de o mașină lângă o secție de votare din Bocșa! Șoferul nu deținea permis!

sofer

Un polițist care se afla în timpul serviciului la una dintre secțiile de votare din Bocșa, a fost pus în pericol de un bărbat care nu deținea permis de conducere.

Incidentul a avut loc în această noapte, în jurul orei 22:35, când bărbatul de 33 de ani din Bocșa, în timp ce s-a pus în mișcare de pe loc, la volanul unui autoturism, pe strada Măgura din Bocșa, ar fi acroșat cu autoturismul polițistul aflat în timpul serviciului, în dispozitivul de menținere a ordinii publice la o secție de votare.

Conform informațiilor oferite de IPJ Caraș-Severin, din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că bărbatul de 33 de ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițistul nu a suferit vătămări corporale și nu a fost necesară intervenția personalului medical.

Bărbatul de 33 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

Acesta a fost imobilizat și condus la sediul poliției pentru luarea măsurilor legale.

Având în vedere numărul mare de persoane care s-a adunat la fața locului, polițiștii și jandarmii au intervenit, restabilind ordinea și liniștea publică.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind informat procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, după cum declară purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Alina Boeru.

 

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Lacucaracea

    Da , a fost ,, un accident “… Vă mai amintiți ce mi-ați făcut mie şi familiei mele gunoaielor ( voi pe mână fiind cu infractorii-intelopii…inclusiv traficanți de droguri ) ?

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei