„Alea iacta est“ – bocșenii vor avea pentru următorii trei ani primar social-democrat

 

pascu

Târziu, după miezul nopții, membrii Biroului Electoral de Circumscripție Bocșa, condus de judecător Daniela Minda Lozici, secondată de Lucian-Sergiu Budacov, au finalizat procesul electoral desfășurat în orașul Bocșa, pentru desemnarea noului primar, după demisia liberalului Emanuel Dănilă și a viceprimarului Cătălin Tatu.

La scrutinul organizat duminică, 27 iunie 2021, s-au prezentat la urne 5.497 de persoane dintr-un total de 14.908 persoane înscrise în listele electorale permanente, un procent de 36,83%, cel mai mic din cele 35 de localități din țară în care s-au desfășurat ieri alegeri locale parțiale.

În urma numărării celor 5.380 de voturi valabil exprimate, BEC a anunțat următorul rezultat: Mirel Patriciu Pascu – PSD  – 2.263 de voturi; Eugen Cismăneanțu – candidat independent – 1.854; Sorin Perian – PNL – 982; Alexandru Tălpeanu – AUR – 206 și Eugen Bocșean – independent – 75.

În cadrul emisiunii live La Givan cu…Dan de la Reper 24, fostul primar al orașului, Eugen Cismăneanțu, și-a recunoscut înfrângerea și a felicitat câștigătorul: „Bocșenii au ales să fie condus orașul de Mirel Patriciu Pascu. Ziua de astăzi a decurs ca o zi de alegeri în care PSD-ul a luat buletine de la oameni, am avut informații că s-au cumpărat voturi și așa mai departe. Dar, până la urmă, nimeni nu obligă pe nimeni să se vândă. Pentru următorii 3 ani îmi doresc ca Bocșa să se dezvolte; să fie puse în aplicare proiectele pe care le-am început, pentru care am atras fonduri europene de aproximativ 30 de milioane de euro, dar mi-e greu să cred că acest lucru se va întâmpla pentru că Bocșa va fi condusă de cineva care nu va avea dorința de a dezvolta orașul, ci din contră“, a mai spus Eugen Cismăneanțu.

La rândul său, Mirel Patriciu Pascu, într-o relatare telefonică în direct în cadrul emisiunii, a afirmat: „Mulțumesc bocșenilor care mi-au dat votul astăzi. Cetățenii din Bocșa au înțeles că orașul nu mai poate continua în situația în care se află și de aceea cred că mi-au acordat mie încrederea. Le mulțumesc tuturor, dar anunț pe aceeași cale că voi fi primarul tuturor, indiferent dacă m-au votat sau nu m-au votat. Trebuie să fim toți împreună, să începem să reconstruim orașul nostru. Toți trăim aici și este important ca și orașul nostru să arate ca celelalte orașe din Caraș-Severin. …Vreau să mulțumesc conducerii de la București care a fost prezentă aici, dlui președinte Ciolacu, dlui președinte Grindeanu, de asemenea dlui președinte Hurduzeu și nu în ultimul rând, un om important, care a fost și șeful meu de campanie electorală, dl senator Ion Mocioalcă“ , a încheiat primarul ales al orașului Bocșa, social-democratul Mirel Patriciu Pascu.

 

Dan AGACHE

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei