Ploi torențiale în Reșița; plouă cu milioane de euro și „ploile“ nu se mai opresc!

1

Încă 1,7 milioane de euro vor veni pentru municipiul Reșița. Săptămâna aceasta Ion Ștefan – Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a semnat Ordinul Ministrului de aprobare a indicatorilor tehnico-economici pentru investiția Complex Sportiv Reșița str Bârzăviței – complexul Arsenal.

Investiția, ce se va realiza prin CNI – Compania Națională de Investiții – din coordonarea MLPDA – Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, vine în completarea lucrărilor ce se vor efectua pe Calea Timișoarei din municipiul de la poale de Semenic, investiție ce va cuprinde refacerea în totalitate a infrastructurii rutiere, trotuare, piste de biciclete, parcări, zone verzi, stații de autobuz, achiziția a 10 autobuze electrice și construcția a două stații de încărcare pentru acestea.

Aprobarea celor 1,7 milioane de euro pentru Reșița deschide calea Companiei naționale de Investiții pentru demararea lucrărilor de proiectare și execuție a unui complex sportiv modern în această parte a municipiului Reșița. Luni de la ora 12, în cadrul emisiunii Reper24 live, Horia Irimia – director de cabinet în cadrul MLPDA, va vorbi despre acest proiect dar și despre altele care înseamnă investiții în Reșița și în județul Caraș-Severin

Sursă foto: Argument-cs.ro

 

Dan AGACHE

 

 

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

 1. zero

  “achiziția a 10 autobuze electrice”

  Iaca direct faza 3, poate şi achiziţia de ceva trotinete electrice şi scaune …
  Da’ … reşiţenii vor avea locuri de munca şi vor putea câştiga şi o pâine prin lăudata investiţie cu achiziţii electrice de pe la alţii?
  Că dacă nu … e tot degeaba.

 2. adire

  incep si astia sa fure cu milioanele de euro? indatorati resitenii, pe zeci de ani, si furati si voi viitorul copiilor nostrii? nu mai trancaniti degeaba, ca nu aduceti voi bani de acasa. mai lasati palavrageala si faceti bani, nu imprumutati cu nemiluita, ca nu ii dati voi inapăoi?
  scaune cu rotile electrice, ca miine poimiine, inbatrinim, si ne ar trebui electrice ciut mai multe?

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei