Peste 100 de locuri de muncă disponibile în această săptămână prin AJOFM Caraș-Severin

job

În timp ce săptămânal Agenția Județeană pentru ocuparea Forței de Muncă din Caraș-Severin anunță sute de locuri libere pentru cei interesați, angajatorii se plâng de faptul că nu există persoane interesate să ocupe locurile libere, fie că sunt anunțate prin agenție, fie prin anunțuri la mica publicitate ori prin afișe pe ușile magazinelor în general. Doritorii se lasă așteptați, iar atunci când apar emit pretenții.

Am discutat cu câțiva angajatori din domeniul comerțului: „Mi-a spus că fără 800 de euro nu se angajează; să-l caut când am de gând să-l plătesc cu atât; meseria e de vânzător și nu e deosebit de stresantă pentru că nu vindem produse alimentare. Când am rugat-o să măture dimineața în fața magazinului și să stropească cu un pic de apă mi-a râs în nas și mi-a spus că ea nu a făcut o facultate ca să măture bulevardul“. În acest timp, multe dintre locurile de muncă disponibile se reportează de la o săptămână la alta.

Pentru orașul Bocșa sunt disponibile săptămâna aceasta 10 locuri de muncă pentru meseriile: inginer electromecanic, sudor, mecanic auto, lăcătuș mecanic, electrician, operator CNC, în timp ce pentru Caransebeș sunt ofertate 7 posturi: șef serviciu pază, șofer autocamion, șef obiectiv, femeie de serviciu, manipulant mărfuri și vânzător.

Cele mai multe locuri vacante sunt disponibile în municipiul Reșița. Se caută persoane calificate în meseriile: actor, agent de securitate, arhitect, confecționer, confecționer articole piele și înlocuitori, contabil șef, controlor calitate, electrician,  electrician (secția transport tehnologic), electrician(serv metrologic), epurator gaze, inginer, inginer construcții, inginer electromecanic, lăcătuș, lăcătuș mecanic, lucrător comercial, maistru mecanic,  mecanic utilaj, muncitor marfă, muncitor necalificat, muncitor necalificat în industria confecțiilor, muncitor necalificat în silvicultură,  muncitor (costumier), operator oțelărie mașină de turnare, oțelar,  referent, secretar literar, șef serviciu, șofer, strungar, sudor, tehnician, turnător, turnător finisor, vânzător ambulant și zidar.

Toate ofertele de locuri de muncă vacante pot fi consultate și la sediile locale sau la sediul din Reșița strada Traian Lalescu nr 17.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Slalom printre cretini

    Corect, bravo fata nota 10 pe linie. Unde sunt ăia 100 care stau în fața firmei Cucu Bau la inceputul anilor 2000 cu patroni aroganți și nesimțiți exploatatori de sclavi pe bani puțini?Ce va ajuns cuțitul la os?Luați bre migranți că ăia nu glumesc pe bani, ăia te taie la jugulară!Mai căutați și nu mai fiți plângăcioși, se aude grădinița la grupa mare?!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei