Investiție de peste 87 de mii de euro pentru cei mai mici locuitori ai comunei Buchin!

 

buchin 2

Cei mai mici locuitori ai comunei Buchin se vor bucura de un frumos loc de joacă ce va fi amenajat în spatele satului, în zona fostului teren de fotbal.

„Avem o finanțare pentru un loc de joacă câștigat prin GAL-ul Țara Gugulanilor, este în faza de proiectare și execuție pentru că se merge concomitent proiectarea cu execuția. Valoarea proiectului este undeva la aproximativ 87 de mii de euro”, declară primarul Gheorghe Coilă.

Pandemia a stopat activitățile culturale și sportive și totodată și investițiile pe aceste ramuri. De la bugetul local au fost totuși alocate sume pentru sport și cultură.

Au fost alocate sume de bani pentru aceste domenii, dar nu putem să implementăm nimic până nu vedem cum evoluează lucrurile.

Avem o echipă de fotbal în Liga a IV-a, băieții s-au mișcat foarte bine, chiar la momentul pandemiei erau chiar pe locul I, dar datorită faptului că totul depinde de testele anticovid, am încercat să nu-i aducem până acum pe tineri, pentru că nu sunt numai din comună.

Am luat măsuri pentru că la nivelul comunei Buchin nu am avut probleme cu infectările de coronavirus”, a mai spus edilul comunei Buchin.

Printre cele mai importante proiecte de investiție ale comunei se află „Modernizare străzi în localitatea Valea Timișului”, pe o lungime de 3,4 km, care este executat în proporție de 60-70%, dar și „Modernizare străzi în localitatea Poiana”, pe o lungime de 3,9 km, canalizare menajeră în localitatea Poiana.

 

Lorena POENARU

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei