Percheziții în Caraș-Severin și alte 5 județe, într-un dosar penal de proxenetism

percheziti

În această dimineață, polițiștii din Mureș au efectuat percheziții domiciliare în 6 județe, printre care și județul Caraș-Severin, la persoane bănuite de proxenetism.

„La data de 3 iunie a.c., polițiștii Poliției municipiului Reghin, cu sprijinul colegilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Mureș,  pun în aplicare 7 mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar penal în care sunt vizate fapte de proxenetism”, informează Poliția Română.

Conform unui comunicat al poliției, acțiunea s-a desfășurat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin și a avut loc în județele Constanța, Covasna, Timiș, Caraș-Severin, Satu Mare și două în Reghin, județul Mureș.

În fapt, în perioada ianuarie – iunie a.c., trei bărbați ar fi facilitat și protejat practicarea prostituției a 15 tinere, într-o locație din Reghin, cu scopul obținerii unor sume de bani.

După administrarea probatoriului, vor fi luate măsurile ce se impun, mai informează Poliția Română.

 

 Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei