Patru minori și un adult, răniți într-un accident pe drumul către Hațeg

a1

Accidentul s-a produs pe DN 68, în afara localității Voislova, a precizat pentru Reper 24, Alina Boeru – purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

a2

Din primele cercetări rezultă că vinovat pentru producerea accidentului este un bărbat de 30 de ani, din județul Timiș, care circula din direcția Caransebeș către Hațeg. La km 28, în afara localității Voislova, ar fi părăsit șoseaua, rostogolindu-se și oprindu-se pe câmp, în afara părții carosabile a sensului de mers Hațeg- Caransebeș.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a 5 persoane, o femeie de 27 de ani și 4 minori, care au fost transportați la spitalul din Caransebeș pentru îngrijiri medicale. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ.

a3

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei