Spațiile comerciale din ansamblurile rezidențiale, tot mai căutate pe piața imobiliară!

ccr

 

Liderii la nivel mondial din piața imobiliară manifestă optimism cu privire la evoluția domeniului clădirilor comerciale în anul 2021, în raport cu anii precedenți, în ciuda a ceea ce părea o involuție cauzată de efectele pandemiei.

Nivelul ridicat de optimism al jucătorilor din domeniul spațiilor comerciale nu ar trebui în schimb să fie unul surprinzător. În perioade de volatilitate economică, atenția investitorilor se îndreaptă către active reale, de bună calitate și care oferă un orizont de investiție mediu sau lung.

În România, sectorul comercial este unul dintre cele mai stabile, având în vedere că în continuare cererea este mai mare decât oferta. Ținând cont de competiția pentru forța de muncă, pe de-o parte, și de avansul consumului, pe de altă parte, este natural interesul pentru spații de birouri și spații comerciale, iar acesta va rămâne crescut și în perioada următoare.

Fie ești tânăr antreprenor și ai nevoie de birou pentru afacerea ta, fie vrei să-ți muți business-ul într-o locație mai bună, închirierea spațiilor comerciale este o sarcină extrem de importantă.

Când alegi un birou pentru afacerea ta, e vital să acorzi maximă atenție detaliilor, cele care la prima vedere ar putea părea neînsemnate.

În acest moment, dacă vorbim de Reșița, interesul major manifestat de antreprenori pentru un birou situat în centrul orașului, într-o locație modernă care îți oferă toate avantajele, nu poate fi decât cel legat de ansamblul rezidențial City Center.

Pentru că așa cum sună și recomandarea dezvoltatorului imobiliar, „City Center Reșița este genul de proiect care a dat ideilor noastre șansa de a prinde aripi și de a se transforma într-o locație care face diferența“.

Probabil că e un moment propice pentru a-ți regândi criteriile de alegere a spațiului pentru desfășurarea activității tale și să alegi City Center Emporium.

City Center Emporium este un proiect din cadrul ansamblului rezidențial City Center Reșița. Acesta dispune de o suprafață de 2500 mp, iar proiectul care se află în faza off plan, îți oferă oportunitatea de a alege compartimentarea și suprafața de care ai nevoie.

Evident, punctul forte al acestui proiect este amplasarea lui în zona centrală a orașului, unde se află toate instituțiile necesare oamenilor, iar traficul este unul considerabil.

Un alt avantaj este faptul că se află aproape de mijloacele de transport în comun.

Încă nu ai un spațiu pentru afacerea ta? Echipa City Center Emporium te așteaptă, pentru mai multe detalii la nr. de telefon 0739 39 50 30 sau pe site www.ccresita.ro/emporium/

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei