Pasajul de la Intim va fi consolidat de Primăria Reșița, anunță primarul Ioan Popa!

modelmic

Primăria Reșița se va ocupa de consolidarea pasajului de la Intim, în ciuda faptului că acesta aparține de cei de la Drumuri Naționale, a anunțat primarul Reșiței, Ioan Popa. Nu mai puțin de un milion și jumătate de euro vor fi investiți în realizarea acestor lucrări. Totul, în cadrul proiectului de reintroducere al tramvaiului.

Pasajul îl vom consolida tot noi. În proiectul tramvai, pasajul de la Intim are un preț de undeva la 1,5 milioane de euro. Deci din cei 40 de milioane de euro cât este valoarea totală a proiectului, 1,5 sunt prevăzuți pentru consolidarea pasajului de la Intim”, a explicat edilul.

Proiectul care vizează reintroducerea tramvaiului în municipiul de pe Bârzava a fost depus spre finanțare la finalul anului trecut. Conform reprezentanților administrației locale, proiectul  va rezolva pe termen lung transportul în comun cu cele mai mici costuri de întreținere și, în plus, va schimba fața Reșiței prin intervențiile la suprafața carosabilă, trotuare şi spații verzi pe toată lungimea căii de rulare.

Citește și Popa revine la subiectul tramvai! Să fie clar pentru toată lumea: „Este singura modalitate prin care putem să intervenim rutier pe bulevard”!

Citește și Ioan Popa: „Cei care nu mă iubesc prea mult își pot freca de pe acum mâinile de bucurie”! 

Citește și De nerecunoscut! Cum va arăta zona Triaj după reintroducerea tramvaiului în Reșița! 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. zero

  „În proiectul tramvai, pasajul de la Intim are un preț de undeva la 1,5 milioane de euro.” a explicat edilul.

  Dito…
  Aşa că în loc de pasaj nou la preţul ăsta, tăiţelu’ îl “consolidează” pe cel vechi şi … bagă banii în buzunar… (buzunare).
  Probabil consolidează tencuiala şi stratul de asfalt.

 2. GEORGE

  Pai daca proiectul de tramvai e al primariei, cine altcineva sa se ocupe ?
  Drumurile nationale ? Mare povestitor !

 3. gogu

  IN fiecare zi povesti si iar povesti .Cind toate acestea ? Pe cind o autostrada suspendata Resita- Lugoj???????,sa nu ne mai impiedice pasajul de la Ezeris.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei