(P) White Tiger Guard Protection, ca să te simți în siguranță!

modelmic

White Tiger Guard Protection este o cunoscută firmă de pază și protecție care își desfășoară activitatea în arealul județului Caraș-Severin.

De 10 ani în domeniu, firma White Tiger Guard Protection a asigurat cu succes, de-a lungul timpului servicii de pază și protecție atât în domeniul public, cât și în cel privat. Sunt cunoscute evenimente publice, precum Zilele Orașului Reșița, unde prezența spectatorilor s-a ridicat la zeci de mii de oameni iar profesionalismul White Tiger a fost la cele mai ridicat nivel, fiind evitate busculade, incidente care ar fi putut pune în pericol viața spectatorilor sau situații de natură să pună în pericol securitatea renumiților artiști. De remarcat și evenimentele cu caracter privat organizate de personalități publice, la care securitatea a fost asigurată de aceeași firmă.

De fiecare dată, firma de paza White Tiger Guard Protection prin departamentul său de pază specializată, a asigurat servicii de securitate de înaltă calitate. Personalul este calificat si are experiență în domeniul securității. Toți agenții de pază și protecție sunt dotați cu echipament specific, conform reglementărilor în vigoare, pentru a face față oricarei situații și pentru a oferi clienților siguranța de care au nevoie.

Serviciul de pază și securitate cu efective umane presupune pentru White Tiger prevenirea intrărilor nepermise, a vandalismului, abuzurilor, incendiilor, precum și prevenirea sau detectarea oricăror activităţi neautorizate pe o proprietate publica sau privată, controlul accesului autovehiculelor sau persoanelor în și din incinta unui obiectiv, prevenirea spargerilor, furturilor, tâlhăriilor, sustragerilor sau pătrunderilor neautorizate in resedinte private sau de firma.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157691889989232″]

De ce să alegeți firma de paza și protecție White Tiger Guard Protection?

La această întrebare vă răspunde chiar administratorul White Tiger Guard Protection, domnul Matei Cristescu:

„Am plecat de la premisa că siguranța clientului nostru este primordială! De-a lungul timpului ne-am dovedit profesionalismul în domeniul în care activăm. Fie că vorbim de evenimente cu o largă participare a publicului, cu vedete care necesitau cordon de securitate, gen Lepa Brena, Dragana, Smiley, Antonia, etc unde resursele noastre umane și de logistică au demonstrat că pot face față, fie că am asigurat paza unor obiective sau buna desfășurare, fără incidente, a unor evenimente private, White Tiger s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

Dincolo de portofoliul nostru în domeniu, unul care ne recomandă, vă veți întreba de ce considerăm că suntem foarte buni pe această piață a pazei și protecției? Și am să vă răspund cu argumente solide! Pentru că întotdeauna, noi, White Tiger Guard Protection, am oferit servicii integrate de securitate, am optimizat costurile cu paza, prin implementarea de soluții tehnice adecvate, am lucrat cu proceduri de nivel internațional în ce privește selecția, recrutarea și training-ul personalului. Iar atunci când îți dai tot interesul pentru a deveni profesionist în acest domeniu, apar și rezultatele“.

Agenții de pază și protecție White Tiger sunt calificați și atestați conform reglementărilor în vigoare.

Așadar, apelând la serviciile White Tiger Guard Protection, beneficiezi de pază și protecție, 24 de ore din 24, în regim operativ! Pentru informații suplimentare, White Tiger Guard Protection vă stă la dispoziție la numerele de telefon 0744.771.776 sau 0758.118.177.

White Tiger Guard Protection – Siguranța Dumneavoastră este Prioritatea Noastră!

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei