(P) Cum alegem corect o casă de pariuri

intelbet

Dacă ai descoperit de curând pariurile online, dar încă nu ți-ai creat cont la vreo casa, probabil vei dori să faci asta cât mai curând.

Indicat ar fi să studiezi cât mai detaliat oferta de pariuri a tuturor celor 17 case de pariuri licențiate, pentru ca apoi să te hotărăști la care te vei înregistra. Sigur, oferta de pariuri nu reprezintă singurul criteriu de care trebuie să ții cont înainte de a alege o casa online. În general însă, agențiile care dispun de o ofertă bogată prezintă și alte avantaje.

 

Ce alte avantaje nu ar trebui să lipsească unei case de pariuri?

De asemenea, dacă, din diferite motive, preferi să folosești telefonul mobil în locul calculatorului, trebuie să verifici dacă respectiva casa de pariuri a dezvoltat o aplicație de mobil. Dacă, în schimb, preferi pariurile live în detrimentul celor pre-meci, asigură-te că din oferta casei online nu lipsesc transmisiunile directe. Asta deoarece este bine știut faptul că ai mai multe șanse de reușită daca alegi un pont după ce ai vizualizat meciul respectiv decât dacă te ghidezi doar dupa scorul înregistrat pe tabelă.

Așadar, oferta sportivă, disponibilitatea transmisiunilor sportive și oferirea unei aplicatii de mobil (pentru cei ce preferă pariurile pe dispozitivele mobile, dar nu numai) sunt principalele 3 criterii pe care o persoană trebuie sa le ia în calcul înainte de a se înregistra la o casa de pariuri. Evident, oferirea unor avantaje în plus față de anumite case de pariuri va conta în ochii multor pariori.

 

Unde găsim toate aceste avantaje?

Una dintre casele de pariuri care beneficiază de aceste avantaje, însă și de altele, este Betano. Nu te lua după faptul ca aceasta a intrat pe piața pariurilor online din România abia la începutul anului trecut. Dezvoltarea sa s-a petrecut în ritm rapid, astfel că acum este una dintre cele mai apreciate case online. Oferta sportivă cuprinde nu mai puțin de 27 sporturi, la care adăugăm pariurile politice, cele pe divertisment și cele pe români, fiindcă, da, Betano prezintă o secțiune specială cu pariuri pe termen lung ce îi privesc pe români.

Cât despre transmisiunile sportive, Betano prezintă anual nu mai putin de 24.000 de evenimente, aplicația de mobil fiind și ea prezentă. Chiar putem spune că avem parte de cea mai performantă aplicatie de mobil dintre cele ale tuturor caselor de pariuri.

Pentru a descoperi mai multe avantaje ale agenției online Betano te invit să accesezi site-ul Intelbet, recunoscut pentru obiectivitate în ceea ce privește casele de pariuri. Aici vei găsi recenzia Betano, unde vei găsi informații despre cote, oferta de pariuri, însă și 3 puncte forte, cât și 3 puncte slabe avute. Tot aici vei putea lectura și părerile utilizatorilor Intelbet despre Betano, insa vei putea adăuga și o reclamație în cazul în care ai deja cont la Betano și întâmpini vreo problemă legată de validarea unui pariu sau orice alt gen de problemă. Administratorul Intelbet va analiza reclamația și, dacă va fi cazul, o va trimite către un reprezentant al acelei case, în încercarea de a rezolva problema.

Pe Intelbet vei descoperi nu doar recenzia Betano, ci și pe a celorlalte case de pariuri licențiate, pe pagina recenziei având aceleași posibilități ca în cazul celei de la Betano (să adaugi un feedback sau o reclamație).

  • Studiază clasamentele caselor de pariuri

Dacă în urma studierii recenziei caselor online nu te-ai decis la care să îți creezi cont, sunt sanse mari să te decizi consultând clasamentele agențiilor, clasamente alcătuite în funcție de mai mulți factori, cum ar fi: cotele, oferta de pariuri atât live, cat și pre-live, însă și popularitatea în rândul utilizatorilor Intelbet. Totodata, vei afla care case de pariuri beneficiază de o aplicatie de mobil pentru iOS si Android, dar și care dispun de un bonus de înregistrare. Dacă vei studia însă recenzia Betano, care o poți găsi pe pagina https://intelbet.ro/case-de-pariuri/betano/, este foarte probabil ca aceasta să te convingă să alegi casa de pariuri.

  • Participă la un concurs de pronosticuri ce nu necesită argumentare

Intelbet este locul ideal dacă dorești să participi la un concurs de pronosticuri fără să oferi vreo argumentație. Această sarcină le revine tipsterilor, tu trebuind doar să alegi dacă pronosticul oferit de ei va fi sau nu câștigator. Printre tipsteri se numără Mihai Mironica, moderator de emisiuni sportive și comentator de fotbal, Ioana Cosma, prezentatoare de știri sportive și moderatoare de emisiuni, dar și Julio Salinas, fost jucător spaniol celebru de fotbal sau Borja Pardo, jurnalist foarte cunoscut în Spania. Premiile lunare sunt în valoare de 800 RON, împărțite primilor 8 clasați.

 

Intelbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) încurajează parierea responsabilă. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativă și nu ca pe o sursă de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei