Fețele bisericești și dorința carnală

preoti gay

Fiule, te lepezi de Satana ? Nu pot, părinte, am doi copii cu ea ! Ăsta era acum, câțiva ani un banc la modă la români, iar românul știe să facă bancuri din orice, pe seama oricărei categorii socioprofesionale. Bancurile noastre cu polițiști sunt vestite, deși unii cârcotași zic, în cazul polițiștilor, că doar unul e banc, restul sunt adevărate ! Se fac bancuri pe seama blondelor, a șoferilor, a vameșilor, pe seama politicienilor noștri, ce mai încoace și încolo, umorul românului ar trebui premiat anual !

Și bancurile pe seama fețelor bisericești există, ele circulă în folclorul de specialitate, nu de acum ci de dinainte de ’89. După 1990, bancurile cu popi au ieșit mai abitir pe piață, contribuind astfel la îmbogățirea tezaurului ….

Dar ceea ce se întâmplă de o bună perioadă în sânul Bisericii Ortodoxe Române, nu poate decît să ne sperie și să ne dea de gândit, asta în ideea că și Biserica noastră, ca alte instituții care s-au vrut a fi reformate după 1990, să între într-o primenire benefică, atât pentru Biserică în sine, cât și pentru românul ortodox.

Ca Biserica să nu iasă din rând, în interiorul acesteia au apărut actele de șantaj, vezi cazul celor trei preoți acuzați că l-ar fi șantajat pe Episcopul Hușilor, prelați trimiși în judecată, în stare de arest la domiciliu.

Iar ca să fie tacâmul complet , în presă au apărut și imagini destul de deocheate, blurate sau nu, cu același episcop de Huși , care episcop, apare în ipostaze destul de fierbinți alături de un alt bărbat !….Că înregistrarea este autentică sau contrafăcută, asta o vor stabili forurile de specialitate, numai că la noi, asta este știut, fumul nu apare fără foc . Și atunci cînd , colac peste pupăză, în media apar și înregistrările acelea cu Pomohaci, preotul cântăreț, când apar și declarații care, parcă ar confirma suspiciunile deja existente , românul începe să aibe îndoieli serioase….

Matrapazlâcurile din interiorul Bisericii Ortodoxe Române, homosexualitatea unora din preoți, sunt cunoscute de mulți ani, dar , de fiecare dată ele au fost ascunse cu atenție sub preș, mușamalizarea a fost cuvîntul de ordine , deși aceste nereguli au fost făcute publice tocmai de oameni din biserici, Mănăstiri, instituții de învățământ de specialitate.

Și atunci când fețele bisericești apar la câte o sărbătoare , la hramul vreunei biserici, în Mercedesuri next generation, li se mai pune și cîte un covor roșu, să nu care cumva să își murdărească ea fața, opincile de lux , atunci chiar îți vin dracii (Doamne-iartă-mă ! ) !!!….

Auzi, popo, Pomohaci, că ai divorțat de preoteasă, am înțeles, chiar ea spunea că nu ți-ai fi îndeplinit datoriile lumești , datorii la care, de regulă, românul face față cu brio , dar nu ai găsit, popo, altă preoteasă, nu ai de unde alege, la câte românce frumoase există ? Și dacă tot ai făcut o avere frumușică din preoție și cântat , de ce nu te lași, popo, de slujbă și să te apuci de imobiliare sau să îți deschizi vreo afacere de plasare a forței de muncă ? Poate ar da mai bine la imagine…….

Vă pup brusc!

 

Adi NICA

Distribuie pe:

Stiri similare