(P) Businessman în City Center

image001

Se spune că omul potrivit trebuie să fie la locul potrivit…

Locul pe care îi poți denumi drept ,,acasă’’ vine și cu o strategie nouă și anume una comercială, de afaceri, unde puteți desfășura activități comerciale și office.

Zona comercială nu are un destinatar anume, el poate fi activat din orice domeniu de activitate cum ar fi cel alimentar, vestimentar, farmaceutic, sau cel de servicii.

Aici pot lua parte actorii de pe piața businessului care vor să se afirme pe o piață a liderilor.

În orice situație toți cei implicați în această ecuație au de câștigat existând  pentru toți doar beneficii; ca locație în primul rând; fiind plasat în zonă centrală, unde toate instituțiile statului sunt foarte aproape și este un imobil  de cinci stele, construit după ultimele standarde europene cu locuri de parcare atât pentru locatari cât  și pentru clienții și angajații ce îi deservesc.

Acest proiect are la bază închirierea/vânzarea de spații comerciale în incinta imobilului, prin compartimentare, conținând toate facilitățile pe care vi le doriți, fiind unic în oraș în domeniul imobiliar.

image003

Prin această compartimentare, s-au obținut un număr de șase locuri care vor fi destinate închirierii.

Aceste  compartimente, pot fi personalizate, la cererea viitorului chiriaș în funcție de nevoile acestuia. Odată ce hotărârea a fost luată, consultanții City Center vă stau la dispoziție, pentru a detalia împreună locația și scopul pe care vi l-ați propus, pe un termen cât mai lung.

image005

Nu sunt locuri pentru toată lumea în acest proiect, ci numai pentru cei ce vor și pentru cei ce pot, pentru ambițioși și muncitori. Viziunea către viitor face și ea parte din poveste, o poveste la care acum se lucrează pentru tine, cu tot ce este mai bun, pentru un success deplin.

Ambiția de a fi în frunte este considerată pentru unii oameni de afaceri ca fiind prioritar

Avantajul investițional are efecte pe termen mediu și lung integrându-se în categoria investiții securizate din punct de vedere financiar.

Practic valoarea investițională nu va scădea, ci din contră, va crește, deoarece locația în sine prin amplasamentul ei este unică, neputând fi redată în nicio parte  din centrul orașului.

Grăbește-te și prinde un loc, poate chiar locul din față. City Center Emporium în varianta business vă așteaptă.

image007

Informațiile comerciale detaliate, vă stau la dispoziție la telefon 0739 395 030, pe pagina http://www.ccresita.ro/emporium/,  la adresa de email vanzari@ccresita.ro  sau pe Str. I.L. Caragiale Nr. 16, Reșița, etajul 3, camera 1.

Aceasta este o campanie de informare pentru persoanele juridice interesate!

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei