Decembrie vine în Caraș-Severin cu 57 de locuri de muncă vacante disponibile prin AJOFM

a

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Caraș-Severin (AJOFM) are disponibile în această săptămână, 57 de locuri de muncă pentru persoanele interesate din județ. Acestea sunt în localitățile: Reșița – 32, Bocșa – 10, Moldova Nouă – 6, Caransebeș – 4, Băile Herculane și Oravița câte două și Oțelu roșu – 1.

Meseriile căutate sunt: instructor/preparator formare în Oțelu Roșu; conducător auto transport rutier de mărfuri și mecanic auto în Oravița; Lucrător comercial și bucătar în Băile Herculane; agent de securitate, cofetar și director de magazin în Caransebeș; ambalator manual, asistent personal al persoanei cu handicap grav, curier, lucrător comercial, manipulant mărfuri și ospătar în Moldova Nouă, iar în Bocșa sunt disponibile 10 locuri de muncă în meseria de vânzător ambulant de produse nealimentare.

Cele mai multe locuri de muncă disponibile în această săptămână – 32 sunt în municipiul Reșița. Sunt căutate persoane calificate în meseriile: agent de securitate, agent transport valori, asistent comercial, casier, contabil-șef, controlor de calitate la protejări metalice, electromecanic, gropar, îngrijitor clădiri, lucrător comercial, manipulant mărfuri, muncitor necalificat la întreținerea de drumuri, șosele, poduri, baraje, primitor-distribuitor materiale și scule, recuziter, secretar literar, șef serviciu, șofer de autoturisme și camionete și vânzător.

Situația detaliată a locurilor de muncă vacante este disponibilă pe site-ul www.anofm.ro  la secțiunea dedicata AJOFM Caraş-Severin – Persoane fizice – Locuri de muncă.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei