(P) Achim Travel…pregătiți pentru tine, pregătiți pentru Europa!

 

modelmic

Firma Achim Travel vă oferă călătorii sigure și transport colete din Romania în țări din Europa (Austria, Germania, Belgia, Olanda) și retur, în condiții de maximă siguranță.

În această perioadă, beneficiați de reduceri la grupuri de minim 4 persoane.

Ca extra serviciu, oferim o masă caldă în Ungaria pentru cei care călătoresc cu noi spre vestul Europei. Aceasta este inclusă în preț și nu presupune o cheltuială suplimentară.

image002

Ne dorim să îndeplinim toate așteptările dumneavoastră, așadar confortul și siguranța pasagerilor noștri reprezintă două dintre cele mai importante repere după care ne ghidăm”, spun reprezentanții Achim Travel.

Microbuzele de la Achim Travel sunt de ultimă generație, marca Mercedes Vito, de 8+1 locuri. Ele sunt dotate cu aer condiționat, scaune rabatabile, centuri de siguranță, căldură pe timp de iarnă, spații între scaune etc.

image003

Șoferii sunt angajați profesioniști, cu multă experiență în domeniu. Firma deține asigurare pentru autovehicule, pasageri și marfa, așa cum prevăd normele europene.

Profită acum de ocazie și rezervă un loc în călătoria perfectă pentru tine și dorințele tale. Avem locația, avem microbuzul perfect și avem cele mai multe beneficii.

„Ne puteți urmări pe facebook: https://www.facebook.com/Achim-Travel-transport-international-103328811857239 , pe web: https://achim-travel.ro/ , iar pentru  rezervări ne puteți suna la telefoanele: 0775 253 869 sau 0775 294 686.

Ne dorim să aveți parte de o experiență plăcută!  Așadar, pe parcursul călătoriei vă oferim WI-FI gratuit și microbuze moderne.

Rezervați rapid un loc la Achim Travel…! Drumuri bune!”

image004

 

Rollin ANDREI

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei