Ordine și curățenie! Dorința primarului Luca Mălăiescu pentru orașul Oțelu Roșu

otelu rosu

Primarul Luca Mălăiescu își dorește ca orașul pe are îl conduce să se remarce nu doar ca una dintre localitățile cele mai frumoase ale județului Caraș-Severin, ci și ca unul dintre orașele cele mai curate. În acest sens, administrația locală din Oțelu Roșu lucrează la asfaltarea tuturor străzilor și pavarea trotuarelor, astfel încât acestea să devină mai ușor de întreținut. Pe de altă parte, se depun eforturi pentru implementarea pe raza întregului oraș a colectării selective a deșeurilor.

Chiar dacă, așa cum spuneam și cu alte ocazii și o repet, nu o dată ci de o sută de ori, Oțelu Roșu este cel mai frumos oraș din Caraș-Severin, să știți că și la curățenie stăm bine. Nu foarte bine, mai avem de muncit, îmi doresc să avem un oraș mai curat, foarte curat. Noi am achiziționat nu de mult un utilaj, o mașină multifuncțională pe care putem să o folosim iarna la deszăpeziri, iar vara putem monta pe ea perii și un sistem de udare. Cu siguranță va fi un câștig mare pentru oraș din punctul acesta de vedere, iar cetățenii vor vedea utilajul cât de curând pe străzile orașului. Iar când ai străzile asfaltate sunt și mai ușor de întreținut și așa cum spuneam utilajul va aduce un plus valoare din punct de vedere al curățeniei”, a afirmat în cadrul unei emisiuni live la Reper 24, primarul Luca Mălăiescu.

Edilul a mai precizat că deși orașul pe care îl conduce a fost practic una din localitățile pionier din Caraș-Severin atunci când e vorba de colectarea selectivă a deșeurilor, lucrurile nu sunt încă perfecte.

Mai facem și noi greșeli, nu ne adaptăm așa repede, am văzut că unii încă mai au probleme din acest punct de vedere, dar vreau să le mulțumesc cetățenilor din Oțelu Roșu, în primul rând că au dat curs acestei inițiative a Primăriei. Am început să selectăm foarte mult, am rămas chiar plăcut surprins când am văzut că oamenii au dat curs inițiativei. Se străduiesc și ei să selecteze acasă, le-am dat saci pe culori diferite. Mai avem probleme din punct de vedere al ridicării lor ca și termene, dar încet-încet ne punem la punct și îi rog frumos să aibă răbdare cu noi, pentru că și pentru noi este ceva inedit. Suntem la început, dar le promit că ne vom adapta și voi face tot posibilul să luăm măsuri să venim în întâmpinarea lor pentru a le ușura și lor munca”, a mai explicat primarul Luca Mălăiescu.

foto: arhivă

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei