O sală de sport multifuncțională va fi inaugurată duminică 23 august la Rusca-Montană

a

Începute în urmă cu 3 ani, lucrările la sala de sport multifuncțională din Rusca-Montană s-au definitivat zilele acestea, iar inaugurarea propriu zisă se va face duminică 23 august de la ora 17.

Situată în cadrul unui complex sportiv multifuncțional, ce mai cuprinde un teren sintetic și unul cu iarbă, sala de sport are mai multe funcțiuni: două saune, grupuri sanitare, vestiare, mese de șah, table și rummy, sală de tenis de masă, o sală de fitness cu 3 aparate multifuncționale pentru forță, bicicletă, bandă de alergare cu sistem electronic de înregistrare a pulsului și tensiunii arteriale, toate poziționate astfel încât să respecte normele de siguranță impuse de pandemia de coronavirus.

aa

Avem și o salină, cu cărămizi de sare aduse de la Miercurea Ciuc, pentru că se știe că în Rusca-Montană umiditatea relativă este ridicată, ceea ce poate cauza probleme locuitorilor“ – a precizat primarul Adorian Solomonesc. „Mi-a venit această idee în urmă cu 3 ani când am constatat că foarte mulți dintre tinerii din comună mergeau la sală la Oțelu Roșu unde plăteau abonament. Pentru că nu toți au posibilitatea materială să facă acest lucru, am considerat că este necesară și binevenită o astfel de sală multifuncțională la noi în comună, unde accesul este gratuit“.

aaa

„Îmi doresc doar ca tinerii și nu numai ei, să păstreze aceste dotări și să aibă parte de o destindere cât mai plăcută. Vă așteptam cu drag, duminica, 23 August 2020, orele 17, la inaugurarea acestui obiectiv realizat spre bucuria voastră a tuturor, îndeosebi a tinerilor noștri consăteni, bineînțeles respectând toate normele de prevenire a contaminării cu noul Coronavirus. Asiguram măști, gratuit, tuturor participanților.“ – a mai afirmat Adorian Solomonesc primarul comunei Rusca-Montană din Caraș-Severin.

 

Dan AGACHE

 

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei