Noul lider Măceșanu vrea să facă din PPU-sl un partener activ în dezvoltarea județului! Grapini i-a promis susținere!

m

La noul sediul din Reșița al organizației județene a PPU-sl a fost suținută o conferință de presă la care, alături de proaspătul președinte interimar al organizației, Ciprian Măceșanu, s-a aflat și europarlamentarul Maria Grapini.

Președintele filialei, care este și primar al comunei Ticvaniu Mare, la primul mandat, a vorbit despre obiectivele pe care și le propune din noua poziție, atât în plan politic, cât și în cel administrativ.

Este un început pentru mine în noua funcție care mi s-a dat și sper ca din postura de a conduce un partid la nivel județean, să fiu la fel de activ și de dornic de a mă dezvolta și în calitatea pe care o am de primar. Sper ca niciuna dintre ele să nu mă afecteze și să le pot duce la bun sfârșit!

Beneficiez de aportul și sprijinul colegilor mei, secretarul Beno Magheți și de al domnului Grozăvescu care se ocupă de partea economică (viceprimar Mehadia) și de cel al mai multor oameni care nu se văd în momentul de față și sper că în viitor, cu ajutorul lor și cu implicarea activă a tuturor membrilor de partid, să putem să ne dezvoltăm la nivel județean și să creștem”, a precizat liderul organizației, Ciprian Măceșanu.

Printre țintele noului președinte se află și organizarea a peste 30 de filiale statutare la nivelul județului Caraș-Severin, PPU-sl bifând la alegerile locale din toamna anului trecut mai multe mandate de consilieri și viceprimari și unul de primar.

Pe linie administrativă îmi doresc ca în viitorul apropiat, însemnând în cursul anului acesta să reușim să creem un minim de 30 de organizații statutare, în mod special acolo unde avem consilieri locali, și avem destul de mulți, și în UAT-urile unde sunt 11 consilieri.

Pe linie politică, noi vrem să fim parteneri activi și constructivi în dezvoltarea județului și promovarea a ceea ce ne-am propus și în campania electorală din 2020, adică să dezvoltăm infrastructura acolo unde nu este, să creăm pârghii pentru întreprinzătorii locali ca ei să-și promoveze produsele, să dezvoltăm în special zona rurală care a avut multe de pierdut în ultimul timp la noi în județ și sper ca și cu ajutorul doamnei europarlamentar, care este o portiță deschisă spre Bruxelles, să putem să ne îndeplinim toate obiectivele pe care ni le propunem”, a precizat președintele interimar al PPU-sl Caraș-Severin, Ciprian Măceșanu.

Europarlamentarul Maria Grapini a ținut să îl felicite pe noul președinte și totodată să îl asigure de sprijinul său ca reprezentant al României la Bruxelles, dar și de sprijinul de la centru al partidului.

Iată că inaugurăm sediul odată cu o nouă conducere, o nouă conducere doar din punct de vedere al liderului politic pentru că în rest colegii sunt din echipă.

Vreau să îi mulțumesc lui Răzvan Simulescu, nu este în țară, știm că Răzvan Simulescu a pornit ca și lider interimar această filială județeană. Vreau să mulțumesc și celorlalți care au fost în jurul lui Răzvan, între care și cei prezenți și vreau să-i felicit încă o dată pentru că, Carașul, deși a fost o filială nouă, a reușit să scoată un scor bun la alegerile locale.

Sigur că întotdeauna e loc de mai mult, de aceea spune că se va organiza și eu sunt convinsă că da, au tot sprijinul meu.

Eu sunt coordonatorul de la centru, sigur că am ales Carașul ca un județ limitrof, dar și datorită faptului că am văzut că echipa chiar se implică și își dorește aici, în Caraș, altceva, adică lucruri concrete. Va avea tot sprijinul meu și al partidului!”, a declarat europarlamentarul Maria Grapini, prezentă azi la Reșița.

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei