Liberalii cărășeni își aleg delegații pentru Conferința județeană din 17 iulie

PNL

Alegerile noilor structuri de conducere ale filialelor locale din Caraș-Severin sunt în plină desfășurare. Până la această dată au fost ședințe de alegeri în peste jumătate din organizațiile locale din mediul rural și în patru localități urbane: Reșița, Băile Herculane, Oravița și Anina. Astăzi se stabilește conducerea organizației din Bocșa, iar mâine se vor desfășura alegeri în Moldova Nouă și Oțelu Roșu.

După desfășurarea Comitetului Director care a stabilit calendarul alegerilor în structurile locale ale organizațiilor PNL din Caraș-Severin și norma de reprezentare pentru Conferința Județeană, secretarul organizației județene, Ovidiu Rădoi a afirmat:

„Comitetul director a stabilit în unanimitate ca norma de reprezentare la nivel județean a delegaților pentru Conferința județeană, ce va avea loc în data de 17 iulie, să fie de aproximativ 420 de delegați. Spun aproximativ pentru în componența delegațiilor sunt reprezentanți aleși, dar și reprezentanți de drept cum ar fi primari și viceprimari. Dacă dintre aceștia vor fi aleși și șefi de organizații, atunci numărul delegaților la Conferința Județeană va scădea. În această perioadă, am stat de vorbă cu membri de partid din teritoriu, din toate filialele și în unanimitate aceștia au afirmat că la Congresul PNL din septembrie îl vom susține pentru câștigarea unui nou mandat pe actualul președinte Ludovic Orban“.

„Îl cunosc de aproape 30 de ani pe Ludovic Orban, am fost împreună în multe bătălii electorale și sunt convins că este persoana de care Partidul Național Liberal are nevoie în momentul actual. Îl cunosc și pe Florin Cîțu, îl stimez, dar nu cred că este persoana potrivită pentru a conduce acest partid. Repet: eu, personal și organizația PNL Caraș-Severin îl vom susține pe Ludovic Orban la șefia partidului la congresul din luna septembrie a acestui an“, a mai precizat secretarul general al PNL Caraș-Severin, Ovidiu Rădoi.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Slalom printre cretini

    Neinteresante știrile despre partidul neofascist liberal,lumea e sătulă de botnițații ăștia hoți și nemernici, au distrus România jegurile astea gălbejite.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei