Nopți și zile fierbinți la propriu pentru pompierii cărășeni

1

Începută cu un incendiu la o mașină în zona Triaj a municipiului Reșița, ziua de astăzi pare să fi fost dedicată intervențiilor pompierilor cărășeni la mai multe incendii ce au avut loc în Reșița, Marga, din nou Reșița și Moldova Nouă, pentru a încheia (sper eu) cu incendiul de vegetație uscată de la Cornereva.

2

Arde litiera in zona Cornereva, informează purtătorul de cuvânt al ISU Semenic Caraș-Severin căpitan Anca Balint. Acționează pompierii din cadrul Punctului de Lucru Băile Herculane impreuna cu rangerii Parcului Național Domogled-Valea Cernei. Se estimează ca suprafață afectată este de aproximativ 3 hectare.

3

Și pentru că aminteam de un alt incendiu în Reșița, în afara alarmei de azi noapte, să precizăm că la ora 10,30 s-a sunat la 112 pentru un foc observat la balconul de la  etajul IV al unui bloc de locuințe, situat pe str. Făgărașului, bloc 6. Au intervenit militarii din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița cu 2 mașini cu apă și spumă, cu o  autoscară dar a fost prezentă si o ambulanță SMURD.

4

Misiuni dificile pentru pompierii cărășeni care recomandă mai multă atenție din partea populației și solicită respectarea normelor PSI pentru prevenirea unor astfel de incidente care se pot termina tragic pentru uni concetățeni și pot produce pagube însemnate.

………………………………………

Se spune că nu e bine să zici hop până nu ai sărit pârleazul. Când să public știrea cu „bogata“ activitate a pompierilor cărășeni, hop o altă informație: „Ora 16:30. Incendiu hale dezafectate in localitatea Crușovat. La fața locului se deplasează un echipaj de stingere din cadrul  Detasamentul de Pompieri Caransebes (53 km) și unul, în sprijin, din cadrul Detașamentului de Pompieri Orșova al ISU Drobeta Mehedinți (39 km)“. Am încercat să luăm legătura cu edilul comunei Cornea, Ilie Lăzărescu dar din păcate acesta nu a putut fi contactat.

cr

Și ziua nu e gata….

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei