Nelu Popa drept la replică – Aquacaraș nu are nici o vină la Secu

a

Am scris în această dimineață un articol despre drumurile vraiște din Secu, rămase după lucrările de alimentare cu apă din localitate, articol în care aminteam de neimplicarea societății Aquacaraș în verificarea lucrărilor și tragerea la răspundere a constructorului:

Vezi articolul aici: Lene, dezinteres sau nesimțire la societatea Aquacaraș?

Să nu credeți că s-a remediat cumva drumul, ori că acum se poate circula bine; nici vorbă. Ideea e că am acuzat, fără nicio scuză din partea mea, pe cine nu trebuie. Alimentarea cu apă a localității Secu nu face parte dintr-un proiect cu finanțare europeană accesat de Aquacaraș. Aici e vorba de lucrări finanțate prin PNDL, un proiect al primăriei Reșița. Pentru lămurirea problemei edilul Nelu Popa a declarat în urmă cu doar câteva minute:

„Proiectul de la Secu-Cuptoare împreună cu proiectul Moniom este finanțat cu bani guvernamentali prin programul PNDL și nu este executat de Aquacaraș este executat de primăria Reșița. Lucrarea de alimentare cu apă este făcută de firma Speed Prod, firmă aparținând lui Ioan Crina, iar cea de canalizare este executată de AMM, o firmă desprinsă din Tehnocer aparținând de Florin Măran de la Lugoj. Noi suntem într-un scandal cu ei de aproximativ 3 săptămâni, pentru că la refacerea drumurilor, nu au luat în considerare să rașcheteze pământul excedentar rezultat din săpătură. Ei în loc să-l ia să-l ducă de acolo și să refacă cu griblură ori cu zgură, pur și simplu l-au întins pe tot drumul, ceea ce face ca oamenii din zonă să meargă cu cizme prin noroaie la fiecare strop de ploaie“.

„Am atras atenția colegilor de la serviciul de investiții să discute ultimativ cu cele două firme să rașcheteze pământul excedentar și să pună criblură, în caz contrar o vom face noi cu secția noastră și vom imputa lucrarea constructorului. Trebuie să recunoaștem că în acest caz societatea Aquacaraș nu are nicio vină“ a mai declarat primarul municipiului Reșița Nelu Popa.

Îmi fac și eu mea culpa și aduc scuze public societății Aquacaraș care nu are niciun amestec în starea drumurilor din localitatea Secu. Așteptăm ca firmele executante să remedieze problema astfel încât cetățenii care stau în acest cartier al Reșiței să beneficieze de condiții decente de trai asemeni celor din municipiu.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

 1. Toader Danila

  Dar apare o intrebare,cred ,de bun simt,DEONTOLOGIA profesionala, indiferent de domeniu,nu trebuie sa existe DE LA UN CAPAT la altul?Adica ce presupunea (inainte de *bun la tipar*) o simpla explicatie de la cei incriminati pe tema respectiva?Aha, am inteles,au sediul in Vanuatu si nu merge telegraful!Sau acum, dupa ce repede s-a schimbat tinta,textul respectiv se copiaza ,doar se schimba *adrisantul*(doar daca te pui cu cine nu trebuie)!Ptiu drace, ce mai este si cu *pass-media* asta!

 2. INa

  Ce ați făcut domnule Agache ?
  V-am citit și vă citesc articolele,iar acum constat că nu v-ați documentat suficient…
  Sper că a fost un accident !

 3. Sorin

  Cum sa stai jumătate de an cu doua Șanțuri de la casa bănățeana in urcare spre Secu asfaltare după de toata jena parca asfaltul e întins cum întind eu margarina pe pâine jenant om Crina omul asta pe unde a fost peste tot a făcut lucru de mântuială sa speram sa nu îl mai vedem sa prindă lucrări la el in grădina la o ceapa cartofi

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei