Lene, dezinteres sau nesimțire la societatea Aquacaraș?

a

Despre societatea Aquacaraș au curs râuri de cerneală, poate o cantitate mai mare decât cea trecută prin filtrele stațiilor de alimentare. Aș vrea să spun că s-a scris când de bine, când de rău, dar parcă în ultima vreme nu prea am mai citit nimic de bine. Se spune că fotografiile fac cât o mie de cuvinte. Pe lângă acestea îmi permit să mai scriu și eu două, trei…

aa

Întârziatele lucrări de alimentare cu apă a localității Secu, aparținătoare municipiului Reșița, unde localnicii se pot mândri că au buletin de oraș (și cam atât), încep să prindă contur. Se mai sapă un tronson, se mai aduce o conductă, se mai face un racord și…cam atât. E drept că până va curge apă mai este, iar locuitorii știu și s-au împăcat cu ideea. problema e că după efectuarea lucrărilor, acoperirea se face cam de mântuială. Este nevoie să iasă oamenii cu lopețile să facă gratuit ce nu a făcut Aquacarașul pe bani europeni. Nu de alta dar sunt conștienți că pe acele străzi mai trebuie să poată intra la nevoie o ambulanță, ori o mașină de pompieri, sau cine știe poate vrea omul să-și aducă o căruță ori un camion de lemne, nu de alta dar la meteo au spus că vine iarna.

aaa

Oamenii din Secu au înțeles că asfaltul va fi turnat după ce se termină lucrările de alimentare cu apă. Dar cei care vor asfalta trebuie să acopere și gropile lăsate de Aquacarșul domnului Filipescu? Chiar nu verifică nimeni constructorul? Nu de alta dar verificări la Aquacaraș se pare că nu se mai fac. Romeo Dunca i-a acordat un cec în alb actualului și fostului manager și…cam atât. Domnilor, oamenii din Secu așteaptă refacerea drumului la stadiul inițial, așa cum cere contractul. Nu vor nici autostradă nici dale betonate și nici covor de flori. Vor să poată circula în condiții cât de cât normale. Se poate? Întreb și eu pentru un prieten!!!

 

Dan AGACHE

 

Distribuie pe:

Stiri similare

5 Comentarii

  1. Profesorul?

    Sa bătut palma cu Aqua, se plătește redeventa,sa vedem cit,cum si cind,îi pace nu i mai deranjează nimeni? Doamne nu cumva sa i superi,ca iti taie si gazul.

  2. Toader Danila

    Vraiste in comunicarea pe plan local! Mass-media pandeste orice greseala ipotetica a frmelor si administratiei,arunca piatra,nu conteaza ce,cat si DACA este real,apoi cineva le spune ca rahatul este DE FAPT(rasu-plansu) al altora si pac la *rasboiul*,ALTCEVA! *Doi lei-trei parale*,*Cum e turcu si pistolu*,*Spune-mi cu cine te insotesti ,ca sa-ti spun cine esti * ETC.Asa ca,CINEVA trebuie VI sa le spuna (scrie) si pe astea! Unii *CEA*,altii *HAIS*,,bravos natiune resiteana!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei