„Ne-am luat revanșa față de alegerile locale”! PSD Caraș-Severin va avea doi deputați și un senator, crede Silviu Hurduzeu

modelmic

Partidul Social Democrat pare să fi câștigat alegerile parlamentare și în județul Caraș-Severin, cel puțin conform unei numărători paralele parțiale realizate de social-democrați.

Putem spune că la aceste alegeri ne-am luat revanșa față de alegerile locale, pentru că așa cum ne arată nouă rezultatele pe numărătoarea paralelă pe care o facem, parțială în acest moment, conducem în județul Caraș-Severin. Am câștigat în localitățile Oravița, Oțelu Roșu, Moldova Nouă, cred, Băile Herculane, sperăm să câștigăm și în Caransebeș, din secțiile pe care le avem până acum introduse conducem. Sigur sunt localitățile conduse de primari PSD unde am obținut scoruri foarte bune, dar așteptăm numărătoarea finală și nu sărbătorim înainte de a introduce ultimul proces verbal în aplicație”, a declarat duminică seara, în cadrul unei emisiuni live la Reper 24, președintele PSD Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu.

Conform calculelor făcute de social-democrați, aceștia speră să obțină două mandate de deputat și unul de senator și în ciuda pronosticurilor care se fac deja la nivel național cu privire la o viitoare guvernare PNL-USR, Silviu Hurduzeu este de părere că nu trebuie exclusă din start varianta unui premier PSD.

„Să vedem prima dată câte mandate are fiecare partid și atunci o să vedem dacă președintele României este președintele tuturor sau este doar președintele forțelor de dreapta. Cred că este obligat să respecte prevederile Constituției și să acorde partidului care se află pe primul loc mandatul de premier. Sigur, dacă acel partid nu reușește să facă o majoritate, se poate acorda mandatul următorului partid. Să așteptăm numărătoarea finală și să vedem fiecare partid până la urmă, dincolo de procente, câte mandate are și să vedem componența celor două camere și majoritatea care se poate face”, a mai precizat Silviu Hurduzeu.

Citește și Romeo Dunca, președintele CJ Caraș-Severin, este sigur: Guvernul va fi de dreapta

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei