„Ne așteaptă o perioadă dificilă și foarte delicată, cel puțin în prima parte a acestui nou an“

a

Din punct de vedere economic 2020 a fost un an greu dar în care Reșița Reductoare&Regenerabile, a reușit să devină o companie fiabilă și viabilă, ieșind din insolvență. Aurel Băra – directorul RRR este de un optimism moderat cu privire la ceea ce va însemna economia acestui nou an 2021:

Sper ca 2021 va fi mai bun, dar în ceea ce privește companiile românești nu doar compania noastră, economia românească în ansamblu, vom avea de tras pentru a ajunge la valorile economice de dinainte de pandemie. Spre exemplu, principalii noștri parteneri din Olanda, trec și ei printr-o perioadă dificilă tocmai din cauza pandemiei, și relansarea economică nu va fi deloc ușoară. Sunt absolut convins că vom mai avea de tras și sper ca măsurile economice ce vor fi aplicate în țară să poată să facă această relansare economică cât mai rapidă, pentru că altfel va fi destul de complicat. E complicat și ceea ce se întâmplă acum în HoReCa, dar ceea ce se întâmplă acum acolo se întâmplă de fapt în toate companiile noastre“.

„Eu sper ca 2021 să fie mai bun, să putem trece peste aceste obstacole nu doar aici, în țară, ci la nivelul întregii economii mondiale, pentru că probleme au fost pentru toți. Desigur noi, aici poate că resimțim aceste lucruri mai mult decât în altă parte din diverse motive, principalul fiind că suntem mai vulnerabili și e mai dificil să facem față situației. Sunt convins însă că până la urmă lucrurile vor intra pe un făgaș normal și 2021, măcar în partea a doua a anului să fie mai bun decât 2020“

Aurel Băra a mai afirmat, referitor la o altă uzină reșițeană, UCMR că se parcurg pașii normali pentru ieșirea acesteia din insolvență și își dorește din tot sufletul, ca fost UCMR-ist să fie pus pe calea cea dreaptă.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei