„Un an greu din cauza pandemiei dar bun pentru comuna Ramna“ – afirmă primarul Ciurea

a

Am încercat ca la cumpăna dintre ani să aflăm cuma fost văzut anul 2020 de către primarii mai vechi sau mai noi ai județului Caraș-Severin. Ca un laitmotiv, toți spun că din punct de vedere al pandemiei a fost un an greu, cu restricții, cu modificări ale vieții de zi cu zi, cu lacrimi și durere pentru unii, cu speranțe și încredere în viitor. În aceeași notă anul defunct 2020 a fost văzut și de primarul comunei Ramna din Caraș-Severin Magdalena Ciurea:

„A fost un an greu pentru toată lumea din cauza pandemiei, dar pot să vă spun că pentru mine a fost un an bun. Un an bun în sensul că am avut multe realizări pentru comuna Ramna și satele Valea Pai și Bărbosul. Sper ca acest nou an să fie mai bun, să scăpăm de această pandemie și să revenim la normalitate. Le doresc tuturor locuitorilor din comuna Ramna multă sănătate fericire în noul an pe care l-am început“.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei